Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a gyerekeim...

Mit tegyek, ha a gyerekeim nem akarják már látni a férjemet? Soha többé.

Figyelt kérdés

Én egy elég elfogadó személyiség vagyok, nem tudok haragudni senkire sem, többnyire a jelenben működöm, és nem nagyon emlékszem a traumatikus dolgokra. Sokáig azt hittem, normális az, hogy "bántanak" és sokat sírunk a férjem ámokfutásai miatt, azonban mára már tudom, hogy nagyon nem az.

A legnagyobb gyermekem már 26 éves és mivel ez azóta tart, hogy ő megszületett, és még most sem tudtam kilépni belőle, nem látogat már minket soha, és velem is megszakította a kapcsolatot. A gond az, hogy a férjem ettől egyre dühösebb, szerintetek hogy lehetne őket kibékíteni?

2022. szept. 6. 15:54
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Fogadd el a döntésüket! Legalább most állj melléjük....
2022. szept. 6. 21:14
 42/55 anonim ***** válasza:
91%
Ebben a sztoriban a kérdező a legmérgezőbb.
2022. szept. 7. 00:00
 43/55 anonim ***** válasza:
100%

"engem állítanak be egyedüli felelősként, miközben az apjuk a démoni.."

Amúgy itt siklott ki a sztorid, aki ilyen helyzetben van mint te, az mentegeti a szarhalmot és még véletlenül sem nevezi démoninak.

2022. szept. 7. 01:13
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
A hallgatással tettestársa voltál. Te sem vagy jobb a férjednél.
2022. szept. 7. 02:16
 45/55 anonim ***** válasza:
93%

Kamu a sztorid, azt kérdezed,hogyan békitsd ki őket, aztán meg démoninak nevezed a férjed, és további ellentmondások.

Nálunk van egy ilyen a családban, a nő többször brutálisan meg lett verve amikor rákérdett egy egy megcsalásra (ez kb 16-17 éve tart) a kislány most 15 éves, tiszta depis, semminek sem tud örülni, utálja az embereket, a társaságot.

A nő meglépett kb. két éve, akkor is becsajozott az ember és jó szokásához híven jól megverte a nőt amiért az számon kérte, akkor mondta el a nő,hogy rendszeresen veri, eljár prostizni (ezt mindenki tudta rajta kívül, vagy talán ő is) csajozik össze vissza, hordja haza a nemi betegségeket, akkor minden adott volt egy új élethez 200 kilométerre arrébb, új munkahely, ingyen lakhatás 1-2 évig amíg talpra ál, jó suli a kislánynak, a kislány szinte könyörgött,hogy ne menjenek vissza, mit gondoltok mit tett a nő? Hát visszament, mivel (legyen) Laci egy jó ember ês megváltozott.

2022. szept. 7. 05:45
 46/55 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy kamu ez a sztori, de azért lássuk be, hogy rengeteg ilyen agy nélküli ostoba nőt lehet látni a valóságban. A kérdező valószínűleg tükröt tart az ilyen típusú hülye pcsáknak, akik képtelenek józanul gondolkodni, mert annyira életképtelenek egyedül, hogy bármi áron kell nekik egy ilyen hím. A nyavalygás meg jó, mert akkor teljes az életük, ha sajnáltatják magukat másokkal. Ettől kielégülnek, hiába nem változik meg a helyzetük.

2022. szept. 7. 06:18
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

vigasztaltam őket, amikor a férjem bántotta őket verbálisan vagy fizikailag - ha ez igaz, örülj neki, hogy a gyereked egyáltalán téged látogat.

Én 18 évesen leléptem volna, és azt csinálsz, amit akarsz, majd az állam eltemet, merthogy megszűntél volna létezni, az is fix.

2022. szept. 7. 06:58
 48/55 anonim ***** válasza:
100%

Igen, felelős vagy! TE szolgáltattad ki a gyerekeidet a férjednek, nem maguktól mentek oda, hogy verj meg, hanem annyi vér nem volt a pucádban, hogy akkor eléjük állj - anyaként.

Nekem nincs gyerekem, de amikor az unokahúgomat akarták bántalmazni (idősebb, agresszív iskolatársak), lazán beléptem közéjük, pedig én is csak egy nő vagyok, és ő "csak" az unokatestvérem.

De én vagyok az idősebb, a valamennyivel erősebb, ne egy gyerekkel próbálkozzanak.

Igen, megverhettek volna, de akkor inkább engem, mint egy gyereket.

2022. szept. 7. 07:02
 49/55 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonló családban nőttem fel. Amiket biztosan allithatok:

1. Soha semmi nem hozna újra közel minket apámmal.

2. Soha nem bocsajtok meg neki.

3. Hiába nem volt anyám részese a dolognak, de nem is tett ellene semmit. És ezt a vele való kapcsolatom is megsínylette.

2022. szept. 7. 09:42
 50/55 anonim ***** válasza:
100%

Te se vagy jobb a férjednél.

Felnőtt voltál, elvalhattál volna és elköltözhettél volna a gyerekeddel. De nem tetted, inkább hagytad, hogy bántsa őt, ami ellen ő semmit se tudott tenni, mert gyerek volt.

2022. szept. 7. 10:25
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!