Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS!! Hogyan érjem el hogy a...

SOS!! Hogyan érjem el hogy a szüleim véget vessenek a büntetésemnek? Már egy hete tart. Bele örülök a szerelmem hiányába.

Figyelt kérdés

18 évesen nem érzem igasságosnak hogy nem találkozhatok a szerelmemmel ráadásul a telefonomat is elvették így még messengeren videochatben fel sem hívhatom. Mamámékhoz lementem ott egyszer sikerült beszélnem a szerelmemmel telefonon titokban de lebuktam aztán...

Nem csináltam rosszat pedig, kisegítettem a szerelmemet egy kis pénzel a saját pénzemből, ő is már kisegített szóval nem értem anyámék miért akadtak ki hogy adtam pénzt? Nem az ő pénzük, 18 évesen meg a saját pénzemmel azt csinálok amit akarok nem? Barátom is haragszik az anyámra mert azzal vádolja hogy kicsalta belőlem a pénzt mikor ez nem igaz. Meg barátom is mondta nem bírja ,hogy a szüleim úgy kezelnek engem mint egy nyolcéves gyereket. Barátom anyjámmal is beszélt hogy nem lesz ez így jó hogy így viselkedik velem. Barátom jó ember nagyon elkeserít hogy most valami rossz bünözőnek hiszik a szüleim. Nagyon rendes normális, dolgos srác alapvetően.

2022. aug. 28. 11:18
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 qkker1 ***** válasza:
93%

"Azt mondja nem tudja miért vonták le neki."

És még hazudik is, gratulálok a "nagyon jó pasihoz"!

2022. aug. 28. 18:13
 62/67 anonim ***** válasza:
100%

Az elején arról volt szó, hogy azért nemtudsz vele beszélni mert neked vették el a telefonod, most meg kiderül, hogy neki nincs is 😀

Ha igaz a sztori, amit nem hiszek, akkor megértem a szüleid, mert sajnos nagyon butus vagy, másképp nemtudnak megvédeni

2022. aug. 28. 22:17
 63/67 anonim ***** válasza:
100%
El kell költözni, aztán problem solved.
2022. aug. 29. 01:32
 64/67 anonim ***** válasza:
92%

Nem, az a bajuk, hogy a pasid lehúz téged, csak te nem látod.

30 rongyot NEM adnék egy random járogatós srácnak, főleg, ha még melózik is mellette.

Ha nem tud kigazdálkodni 30 ezret három hónap alatt, akkor elbxsza a pénzét (ki tudja, mire).

2022. aug. 29. 08:07
 65/67 anonim ***** válasza:
100%
Laptopot engedik, mert azon nem tudok belépni facebookra. :D Hogyne. Hülyíts mást, kérlek.
2022. aug. 29. 08:07
 66/67 anonim ***** válasza:
97%
Jelentettelek. Remélem, kiteszik a szűrödet, és már miattatok nem lehet a normális kérdezőknek sem hinni :(
2022. aug. 29. 08:09
 67/67 anonim ***** válasza:
90%
Fizetéselőleget gyakrabban vonnak, mint kártérítés miatt. Aki meg lop, azt kiteszik.
2022. aug. 29. 22:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!