SOS!! Hogyan érjem el hogy a szüleim véget vessenek a büntetésemnek? Már egy hete tart. Bele örülök a szerelmem hiányába.
18 évesen nem érzem igasságosnak hogy nem találkozhatok a szerelmemmel ráadásul a telefonomat is elvették így még messengeren videochatben fel sem hívhatom. Mamámékhoz lementem ott egyszer sikerült beszélnem a szerelmemmel telefonon titokban de lebuktam aztán...
Nem csináltam rosszat pedig, kisegítettem a szerelmemet egy kis pénzel a saját pénzemből, ő is már kisegített szóval nem értem anyámék miért akadtak ki hogy adtam pénzt? Nem az ő pénzük, 18 évesen meg a saját pénzemmel azt csinálok amit akarok nem? Barátom is haragszik az anyámra mert azzal vádolja hogy kicsalta belőlem a pénzt mikor ez nem igaz. Meg barátom is mondta nem bírja ,hogy a szüleim úgy kezelnek engem mint egy nyolcéves gyereket. Barátom anyjámmal is beszélt hogy nem lesz ez így jó hogy így viselkedik velem. Barátom jó ember nagyon elkeserít hogy most valami rossz bünözőnek hiszik a szüleim. Nagyon rendes normális, dolgos srác alapvetően.

Megtudhatnánk, mennyi pénzről van szó és miért volt rá szüksége a barátodnak? Szerintem ezek lényeges részletek.
18 évesen természetesen nem tilthatnak el senkitől a szüleid, viszont gondolom saját kereseted, saját tulajdonod sincs, úgyhogy a telefon sem a tied ilyen értelemben, azt elvehetik. De fogva nem tarthatnak.

Az mondjuk nem olyan nagy összeg, gyanús, hogy túlreagálják a helyzetet a szüleid. De azért az ő verziójukat is jó lenne hallani.
Hogy hogyan lehetne hatni rájuk - hát te ismered őket. Erre nehéz tippeket adni.

Az első befizetnivaló kb. 40-50ezer a jogsinál, sulitól függően.
Ha te ebből fizettél 30at, az azt jelenti, hogy soha a büdös életben nem lesz jogsija a pasidnak, mert csak beleugrott ész nélkül.
És nagyon igaza van a szüleidnek abban, hogy ezt nem neked kellett volna fizetni, jócskán le lettél húzva, kislány.
Nem a pasimmal van a bajuk, pénz dolog előtt szerették. Hogy adtam pénzt csak az a bajuk a szüleimnek, és most szeretet hiánnyal büntetnek nem értik hogy amit tőlük kapok szeretet az az nem az amit attól a sráctól kapok.
Azt mondják a szüleim 18 évesen még enm való nekem a szerelem, sex mamámék is ezt mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!