Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi lesz a büntetésem, ha...

Mi lesz a büntetésem, ha feljelentettek amiatt, hogy memeket csináltam egy emberről?

Figyelt kérdés
Hosszú a sztori, a lényeg, hogy az én bűnöm vicces memek készítése egy magánszemélyről, a többiek durvább dolgokat csináltak.

2022. márc. 1. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem foglalkoznak ezzel
2022. márc. 1. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ mit tartalmaz ez a "meme" így vaktában franc tudja 1-év felfüggesztettől 8-év letöltendőig bármi lehet.
2022. márc. 1. 18:19
 3/9 A kérdező kommentje:
A bizonyos személy feje át van szerkesztve Lakatos Brendon testére, ehhez hasonlók. De a bizonyos társaság csoportosan lett feljelentve, ők nem csak szerkesztgettek, nekem ennyi a bűnöm.
2022. márc. 1. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés az is, hogy csak az illető látta e, vagy több embernek lett mutatva pl facebook stb...

Am egyes: de, foglalkoznak vele. Több jogot is sértett ezzel a kérdező.

2022. márc. 1. 18:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Az a bizonyos társaság illetve a személy látta csak
2022. márc. 1. 18:29
 6/9 anonim ***** válasza:
56%

Személyiségi jog megsértése,ezen belül ráadásnak több dolog, de nem szoktak börtönbüntetést adni, többnyire felfüggesztett, meg valamennyi pénzbírság. Bár börtönt is adhatnának, de nemfognak.

Mondjuk simán megérdemelnéd a börtönt, legalább 2-3 hónapot, annyi idő alatt megtanítanának mit is jelent a csicska szó, takaríthatnád a budit, tölthetnéd a cigit, moshatnál, és ha nincs szerencséd és van homár a cellában....

2022. márc. 1. 18:33
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk ha nem tetted fel sehova és senki másnak nincs meg tagadhatod, nem vagy köteles magad ellen vallani.

Amúgy meg jól sejtem hogy zaklattátok? Azért is lehet kapni szép büntit, még ha te tettlegesen nem is cselekedtél, csak szimplán nem jelentetted a dolgot...

2022. márc. 1. 18:35
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 igazából kiskorú voltam mikor mind ez történt, de hosszú a sztori, mind kiskorúak voltunk mikor ez történt, ő meg valami harmincas. Össze vissza hazudott magáról mindent, fenyegetett minket mi meg kifiguráztuk.
2022. márc. 1. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:
35%
Ebből semmi sem lesz. Szórakoznak veled.
2022. márc. 1. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!