Ha valakit feljelentettem zaklatás miatt mennyi időn belül kapja meg az idézést?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, ha megkapja és szembesül vele végre abba hagyja. Tisztába vagyok vele, hogy max egy ejnyebejnyét kap vagy esetlek pénzbírság, de már nem tudtam mást tenni.
Több mint féléve 2-3 naponta új emailről és legalább heti 1x új facebook álprofilról ír. Számokat amiken hívot 16 db már tiltottam.
2021. ápr. 11. 18:26
1/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
#1 nem az volt a kerdésem. És hidd el bűntetlen előélettel nem fog. Ha mindenki azt kapna mindenért amiért jár akkor már az így is túlterhelt magyar börtönökben a kertekben sátrat húznának fel az elitélteknek...
2021. ápr. 12. 06:56
4/4 anonim válasza:
Kérdezd meg a rendőrséget, mikor kapja meg az idézést. Ha börtönbe nem is megy, a rendőri, jogi procedúra talán elgondolkoztatja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!