Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelentett zaklatás miatt?

Feljelentett zaklatás miatt?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem tavaly decemberben egy fiúval,de hamar rájöttem,hogy nem 100-as,így folyamatosan koptattam le. Hívogatott egész nap,írkált,videókat küldött magáról,ahol sír/fenyeget ,hogy összeveri az egyik fiú ismerősömet. Számát letiltottam,ezután ismeretlenről hívott,mert azt a telefonomon nem tudtam letiltani. Pár hónapja kiderült,hogy feljelentette a számomat zaklatásért/fenyegetésért,amikor én szinte sose kerestem,sőt örültem,hogy végre megszabadulok tőle. A szám apukám nevén volt,így őt hívta be a rendőrség. Ő elmondta,hogy nem ismeri a fiút,nem fenyegette,azt se tudja ki az. Beiratták vele a telefonszámát,nem volt a névjegyzékébe.. Aztán rákérdezett nálam ismerem-e,én pedig elmeséltem neki a történetet,ő pedig visszament a rendőrségre elmondani,hogy én ismerem. Most kaptam a levelet,hogy 27. Én reggel 8-ra beidéztek,mint tanú. Hihetetlen,hogy még mondhatni ő zaklatott több hónapon kerezstül,most mégis én járhatok a rendőrségre. Ha elmondom az igazat,amit itt is leírtam mit kaphatok? Milyen folytatása lehet az ügynek? Van pár screenem ,ahol írkált azt megmutassam? Illetve benne van a telefonomba úgy,hogy “neveddfel” érdemesebb lenne inkább kitörölni?
2017. dec. 24. 12:55
 1/8 Molyember ***** válasza:
100%
Nem kell csinálnod semmit, inkább őrizz meg mindent, amit tudsz. A telefonokban látszik, ki hívott kit, minden téged fog igazolni.
2017. dec. 24. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben én nyomnék egy kontrafeljelentést szintúgy zaklatás miatt.
2017. dec. 24. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az előbbihez: vagy zaklatás miatt, vagy hamis vád miatt Btk. 222. és 268. §.
2017. dec. 24. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első is írta, ne törölj ki semmit, hiszen épp ezek a hívasok fognak teged igazolni.
2017. dec. 24. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, a szolgáltatótól bekérik az adatokat, s akkor tisztán látszani fog, ki és hányszor kezdeményezett hívást. Ne törölgess semmit, nem tettél semmi rosszat.
2017. dec. 24. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha kitörli a hívásokat sincs gond, a szolgáltatók loggolják a hívásokat, a rendőrség ki tudja kérni az erre vonatkozó adatokat.
2017. dec. 24. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez a karácsonyi ajándéka számodra. Milyen romantikus :).
2017. dec. 24. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én összeszednék minden előzményt, beszélgetést, videót, sms-t stb-t és mennék a rendőrségre, ők sem hülyék, a vak is látja hogy itt maga a zaklatód jelentett fel, viszont a helyedben én is felnyomnám.
2017. dec. 24. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!