Ha valaki zaklatásért feljelentett, de nem tettem vallomást mi lesz?
Ez mi már?Most komolyan ezért fel lehet jelenteni valakit?Úgy látszik a rendőröknek meg a bíróknak nincsen fontosabb dolguk...
Ha rákiabálok a szomszédomra akkor fel jelenthet zaklatásért?De persze ha a c.....-ok betörnek hozzám akkor senki nem tesz semmit.Pfff szánalmas ez az "igazságszolgáltatás" :D
Jó hülyék vagytok mind a hárman. Főleg te hogy nem tisztáztad le a dolgot. Majd a bíróságon. Az exed csak bosszút akar állni, ki tudja, talán igaza van.
Egyébként ezért tényleg hülyeség feljelenteni valakit, bezzeg ha betörnek hozzám és megvédem magam még én kerülök börtönbe. Jó kis igazságszolgáltatás.
Utolsó, ha megvéded a tulajdonod és igazolni tudod nem kerülsz börtönbe :) Már változtak a törvények ezzel kapcsolatban pár éve. :P (rendőrtől tudom mikor betörtek exemékhez akkor mondták ezt.)
Hát vallomást kellett volna tenned, így kb az ő szavuk van csak. A bíróságon tegyél mindenképpen! Még nem veszett ügy az egész. :) Igaz el fog húzódni. De javaslom fogadj ügyvédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!