Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS!! Hogyan érjem el hogy a...

SOS!! Hogyan érjem el hogy a szüleim véget vessenek a büntetésemnek? Már egy hete tart. Bele örülök a szerelmem hiányába.

Figyelt kérdés

18 évesen nem érzem igasságosnak hogy nem találkozhatok a szerelmemmel ráadásul a telefonomat is elvették így még messengeren videochatben fel sem hívhatom. Mamámékhoz lementem ott egyszer sikerült beszélnem a szerelmemmel telefonon titokban de lebuktam aztán...

Nem csináltam rosszat pedig, kisegítettem a szerelmemet egy kis pénzel a saját pénzemből, ő is már kisegített szóval nem értem anyámék miért akadtak ki hogy adtam pénzt? Nem az ő pénzük, 18 évesen meg a saját pénzemmel azt csinálok amit akarok nem? Barátom is haragszik az anyámra mert azzal vádolja hogy kicsalta belőlem a pénzt mikor ez nem igaz. Meg barátom is mondta nem bírja ,hogy a szüleim úgy kezelnek engem mint egy nyolcéves gyereket. Barátom anyjámmal is beszélt hogy nem lesz ez így jó hogy így viselkedik velem. Barátom jó ember nagyon elkeserít hogy most valami rossz bünözőnek hiszik a szüleim. Nagyon rendes normális, dolgos srác alapvetően.

2022. aug. 28. 11:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
75%

Szia.

Csinálj egy kamu Facebookot és laptopon azon írj a párodra, csak inkognitó ablakban csináld, hogy ne legyen előzménye.

18 évesen oda mész, ahova szeretnél, de, ha elszöksz, számolj azzal, hogy a szüleid lehet, hogy nem engednek be a lakásba többet, mert nem kötelesek.

Anyukádék tudják, hogy te kaptál már tőle egyszer 30.000 forintot, és úgymond "visszaadtad"?

2022. aug. 28. 11:55
 22/67 anonim ***** válasza:
98%
Miért vonnak a fizetéséből, ráadásul sokat? Ez azért jó nagy red flag.
2022. aug. 28. 11:57
 23/67 anonim ***** válasza:
97%

Ennek semmi értelme: ha szerintük tőled csaltak ki pénzt, akkor semmi értelme, hogy téged büntessenek.

Furcsa, hogy fel sem merült, hogy a pénzt visszaköveteljék.

Amúgy ha 18 éves vagy, felnőttnek tartod magad, akkor a szüleid nem korlátozhatnak.

2022. aug. 28. 12:02
 24/67 A kérdező kommentje:
Pont ez az nem korlátozhatnának. Valamit csinálnom kéne mert így lassan nyugtatókra jutok...
2022. aug. 28. 12:03
 25/67 anonim ***** válasza:
98%

"lassan nyugtatókra jutok..."

- Ja, hogy a mobilhoz nem férsz hozzá, nyugtatókhoz viszont igen?

Egyébként teljesen abszurd, hogy egy laptopon keresztül ne tudnál kapcsolatba kerülni vele.

2022. aug. 28. 12:06
 26/67 anonim ***** válasza:
40%
Gondolom ingyen mamahotel. Úgyis van pénzed, költözz el és kész
2022. aug. 28. 12:10
 27/67 anonim ***** válasza:
2022. aug. 28. 12:10
 28/67 anonim ***** válasza:
98%
Valami nem kerek itt. Mit dolgoztok? Az hogy félig roma, lehet a legkevesebb gond itt. Másik pedig, a kresz a legkevesebb amit most be kell fizessen. Ha ehez felét kölcsön kéri, kár belefogni. A vezetés sokkal többe fog kerülni. Így nem lesz jogsi.
2022. aug. 28. 12:11
 29/67 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen azt csinálsz amit akarsz,oda mész ahova akarsz,menj el a baràtodhoz, a telód nem vehetik el mert màr felnőtt vagy
2022. aug. 28. 12:13
 30/67 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is volt roma barátom, hiába diplomás (nem romák nevelték), már a második hónapban célozgatott, mekkora pénzhiányban van. Soha többé ilyet, csak a pénzre megy.
2022. aug. 28. 12:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!