SOS!! Hogyan érjem el hogy a szüleim véget vessenek a büntetésemnek? Már egy hete tart. Bele örülök a szerelmem hiányába.
18 évesen nem érzem igasságosnak hogy nem találkozhatok a szerelmemmel ráadásul a telefonomat is elvették így még messengeren videochatben fel sem hívhatom. Mamámékhoz lementem ott egyszer sikerült beszélnem a szerelmemmel telefonon titokban de lebuktam aztán...
Nem csináltam rosszat pedig, kisegítettem a szerelmemet egy kis pénzel a saját pénzemből, ő is már kisegített szóval nem értem anyámék miért akadtak ki hogy adtam pénzt? Nem az ő pénzük, 18 évesen meg a saját pénzemmel azt csinálok amit akarok nem? Barátom is haragszik az anyámra mert azzal vádolja hogy kicsalta belőlem a pénzt mikor ez nem igaz. Meg barátom is mondta nem bírja ,hogy a szüleim úgy kezelnek engem mint egy nyolcéves gyereket. Barátom anyjámmal is beszélt hogy nem lesz ez így jó hogy így viselkedik velem. Barátom jó ember nagyon elkeserít hogy most valami rossz bünözőnek hiszik a szüleim. Nagyon rendes normális, dolgos srác alapvetően.

Tessék le tudom írni: iphone.
Árufeltöltő vagyok am a boltban.

Pasid tényleg átver. Ők nélkül nem veszik el a fizud vagy lopott vagy kárt okozott stb és amúgy is akkor igazi férfi módjára félrerak és megvárja míg lesz pénze jogsira nem pedig a barátnőjétől kéri el a pénzét. Ez nem túl úriemberes dolog. Át vernek nem is kicsit. És igen nagyidék nem arra adták a pénzt hogy egy lehúzó pasira költsd.
Igazi férfi nem a csajtól kér pénzt...

Nagyon aranyosak vagytok.
Ne add oda a telefonodat, és menjél tallákozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!