A diginet1000 ára tényleg nő júliustól 26%-kal (3100 helyett 3900), vagy ez csak az én büntetésem?
Nem értem a helyzetet ugyanis. Májusban véletlenül nem fizettem, így kaptam rá 600 ft-os büntit. Tegnap kaptam 1 értesítést, nem volt időm elutalni aznap, ma kaptam még egyet, most már végre sikerült elutalni mindent a június-júliusival együtt. De a júliusra 3900 ft van feltüntetve. Nem tudom ez az összeg hogy jött ki, mert ha 2x büntettek volna meg, akkor is 2db 3700 ft-os számlám kéne legyen, nem egy 3700-as meg egy 3900-as. És ebben a 3900-as számlában csak a nettó összeg szerepel (5%-kal kevesebb, mint a bruttó) és hogy ebből mennyi az áfa. Meg nyilván az egyenlegem, amiből a lejárt tartozásom 3700 ft, szóval a 3900 az már nem lehet a büntetésem része. A júniusi összeg a normál 3100 ft. Az oldalukon is még 3100 ft-nak hirdetik a szolgáltatást.
Nálatok van változás az árban az új számlán?
Nő.
Ez a bizonyos "extraprofit-adó", amit ugye nem hárítanak át az ügyfelekre :)))
- 4iG megvette
- 10% infláció
- "extra-profit" áthárítás
Sziasztok!
Bocsi az offért, de nektek mennyire stabil a diginet 1000 ? Érdemes váltani ?
Tudja a garantált 300as sebességet ? Mert ha igen, így még 3900 forintért is simán megéri, hűség meg tv kötelező tv csatornák nélkül, mert én tényleg csak a netet használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!