Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS!! Hogyan érjem el hogy a...

SOS!! Hogyan érjem el hogy a szüleim véget vessenek a büntetésemnek? Már egy hete tart. Bele örülök a szerelmem hiányába.

Figyelt kérdés

18 évesen nem érzem igasságosnak hogy nem találkozhatok a szerelmemmel ráadásul a telefonomat is elvették így még messengeren videochatben fel sem hívhatom. Mamámékhoz lementem ott egyszer sikerült beszélnem a szerelmemmel telefonon titokban de lebuktam aztán...

Nem csináltam rosszat pedig, kisegítettem a szerelmemet egy kis pénzel a saját pénzemből, ő is már kisegített szóval nem értem anyámék miért akadtak ki hogy adtam pénzt? Nem az ő pénzük, 18 évesen meg a saját pénzemmel azt csinálok amit akarok nem? Barátom is haragszik az anyámra mert azzal vádolja hogy kicsalta belőlem a pénzt mikor ez nem igaz. Meg barátom is mondta nem bírja ,hogy a szüleim úgy kezelnek engem mint egy nyolcéves gyereket. Barátom anyjámmal is beszélt hogy nem lesz ez így jó hogy így viselkedik velem. Barátom jó ember nagyon elkeserít hogy most valami rossz bünözőnek hiszik a szüleim. Nagyon rendes normális, dolgos srác alapvetően.

2022. aug. 28. 11:18
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
19%
Jó pasi legalább?
2022. aug. 28. 12:19
 32/67 A kérdező kommentje:
NAGYON JÓ pasi
2022. aug. 28. 12:21
 33/67 A kérdező kommentje:
Én boltban dolgozok ő kőműves.
2022. aug. 28. 12:22
 34/67 anonim ***** válasza:
100%
És dolgozni elengednek?
2022. aug. 28. 12:23
 35/67 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyenge agyú ez a kérdező, nem képes végiggondolni egy ilyen trollkérdést sem, ráadásul már negyedszer teszi fel.
2022. aug. 28. 12:25
 36/67 A kérdező kommentje:
Dolgozni igen. Nem kamu kérdés.
2022. aug. 28. 12:25
 37/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha sok pénz miatt fenyegetnék, és nem tudnál másképp százezreket szerezni neki, kimennél a kocsisorra is?
2022. aug. 28. 12:27
 38/67 A kérdező kommentje:
Nem barátom sem engedné azt a munkát. Nem vagyunk olyanok.
2022. aug. 28. 12:28
 39/67 anonim ***** válasza:
100%
Szólj inkább a Porschés Norbinak, hogy küldjön neki speciálba egy számot, te meg addig igyál meg egy sört és gondold át jobban hogyan kell kamukérdéseket gyártani, mert ez elég gyengusz.
2022. aug. 28. 12:36
 40/67 anonim ***** válasza:
92%
Nem csak messenger van azért. Csomó másik alkalmazásban lehet chatelni. Tedd fel, rejtsd el az asztalról a laptopon, amíg megenyhülnek, közben meg gondolkozz a hosszabb távú megoldáson.
2022. aug. 28. 12:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!