Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS!! Hogyan érjem el hogy a...

SOS!! Hogyan érjem el hogy a szüleim véget vessenek a büntetésemnek? Már egy hete tart. Bele örülök a szerelmem hiányába.

Figyelt kérdés

18 évesen nem érzem igasságosnak hogy nem találkozhatok a szerelmemmel ráadásul a telefonomat is elvették így még messengeren videochatben fel sem hívhatom. Mamámékhoz lementem ott egyszer sikerült beszélnem a szerelmemmel telefonon titokban de lebuktam aztán...

Nem csináltam rosszat pedig, kisegítettem a szerelmemet egy kis pénzel a saját pénzemből, ő is már kisegített szóval nem értem anyámék miért akadtak ki hogy adtam pénzt? Nem az ő pénzük, 18 évesen meg a saját pénzemmel azt csinálok amit akarok nem? Barátom is haragszik az anyámra mert azzal vádolja hogy kicsalta belőlem a pénzt mikor ez nem igaz. Meg barátom is mondta nem bírja ,hogy a szüleim úgy kezelnek engem mint egy nyolcéves gyereket. Barátom anyjámmal is beszélt hogy nem lesz ez így jó hogy így viselkedik velem. Barátom jó ember nagyon elkeserít hogy most valami rossz bünözőnek hiszik a szüleim. Nagyon rendes normális, dolgos srác alapvetően.

2022. aug. 28. 11:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
100%
Szóval... 18 éves vagy, eljársz dolgozni, van internet-hozzáférésed, de nem tartod a kapcsolatot a barátoddal csak azért, mert a szüleid azt mondták?
2022. aug. 28. 12:49
 42/67 anonim ***** válasza:
100%
#40: az ilyen kérdéseknek szerves része a "megoldhatatlan probléma" motívum. Ezekre a felvetésekre nem fog reagálni.
2022. aug. 28. 12:51
 43/67 anonim ***** válasza:
100%

#27. hozzászóló által belinkelt két kérdést meg ezt is érdemes jelenteni, majd előbb-utóbb megunják.

Egyébként pontosan az ilyen végtelenített mesikék miatt csappant meg drasztikusan a látogatók létszáma.

2022. aug. 28. 12:53
 44/67 anonim ***** válasza:
100%
De legalább valami komoly probléma lenne ezekben a sztorikban, amin lehet csámcsogni. :( Régen olyan jó kis szappanoperás sztorik voltak, még ha nem is volt valós, élvezet volt őket olvasni is (húsoscsontos ftw!), manapság olyan kis piti sztorikon rinyálnak, hogy csámcsogni sincs rajta értelme.
2022. aug. 28. 12:55
 45/67 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért nem lehet megérteni hogy nem kamu. Bár az lenne.
2022. aug. 28. 13:01
 46/67 A kérdező kommentje:
Azért nem tartom a kapcsolatot mert barátomnak nincs saját telója, volt ájfonja de azt mondta nekem hogy odatta az anyjának szülinapjára.
2022. aug. 28. 13:04
 47/67 qkker1 ***** válasza:
100%

"Barátom lenézi azokat a romákat akik lusták és nem dolgoznak ő becsületes fajta."

Ez valahogy nem azt sugallja:

"a meló helyen ahol dolgozik ott meg levontak sokat a fizetéséből."

2022. aug. 28. 13:18
 48/67 A kérdező kommentje:
Azt mondja nem tudja miért vonták le neki.
2022. aug. 28. 13:34
 49/67 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy lopott
2022. aug. 28. 13:36
 50/67 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy ő soha nem lopna. Nem az a típus.
2022. aug. 28. 13:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!