A maszturbálást hogy érdemes kezelni?
Van egy kamasz gyerekem, akire siierültb rányitnom. Nem vagyok prűd, és nem is tartom ezt próblémának. De az fordult meg bennem, hogy mi lenne ha megbeszélném vele hogy legyen egy egyezményes jelünk, amikor tudom hogy ezt csinálja, hogy elkerüljük ezt, illetve hogy e az legyen benne hogy ezt titokban kell csinálnia? Vagy ez túlzás lenne?
N
Én leírom az én meglátásomat, még ha 0-ra is fognak pontozni.
Szerintem a masztiban és a szexben semmi ciki dolog nincs szülő előtt se, csak a magyar társadalom olyan prűd ezen a téren, hogy képtelenek a szülővel ezekről beszélni. Pedig full egyszerű téma ez is, csak túl nagy jelentőséget tulajdonítanak rá az emberek. A pénisz meg a punci is csak egyszerű emberi szervek semmi több és mégis a történelem hatására mindenki magasra emelte ezeket és ezáltal ezekről beszélgetni is olyan, mintha valami gyilkosságot, rablást tervelnél ki vagy beteg vágyról beszélgetnél és akkor júj nem lehet ilyenekről. Miért nem? Beszélgetni bármiről lehet, csak nyitottnak és felszabadult elmének kell lennie. Szülővel is ugyanúgy lehet erről beszélni, attól hogy anya vagy apa miért ne lehessen? Pont a szülőben kell megbízni, és nem feltétlenül a barátokba vagy barátokkal megbeszélni ezeket. Velük is meglehet sőt velük még könnyebb is ugye, mert nem szülők. Más társadalomban teljesen másképpen állnak a szülők és a gyerekek a szexualitás kérdéséhez. Ott nincsenek ilyen ciki meg jaj nem beszélünk erről és akkor nincs is ez a dolog. Maszti is full természetes. Lehet én meg a családom vagyunk a prolik, de büszkén felvállalom, nálunk van hogy bejelentjük ki megy éppen fosni és vagy éppen fürdőbe megyek és masztizni fogok. Ciki? Nem, baromira nem ciki, mert nálunk ez a természetes dolog. Azoknak ciki ez, akik nem ilyen nyitott, laza közegben nőttek föl és ezt adják tovább a gyereknek és majd azok a saját gyereküknek. De ugyanez van a nudizmus hittel, hogy sokan ledöbbenek ,ha vannak családok akik otthon nudiznak meg eljárnak nudista strandra. Pedig semmi nincs abban se. Saját testünket nem kell szégyellnünk, ha másik félnek sincs vele problémája. Sokan a társadalomnak akarnak élni és nem a saját maguknak és családjuknak. Ez csak azért írom, mert ennek a pszichológiája nagyon mély. Egyszerűen a magyar ember korlátolt nagyon sok mindenben. Sok külföldi országban teljesen más a gondolkodásmód nemcsak szexualitásban, hanem úgy a világnézettel is. Döbbenet mennyire más az egész.
52-es te tenyleg jo proli lehetsz, ez egy nagyon talalo szo ratok es a sleppedre.
Nalunk nem volt tabu a szex tema. De soha eszunkbe se jutott bejelenteni , hogy megyunk maszturbalni , vagy mikor megyunk szexelni. Es ez nem korlatotsag csak pusztan jolneveltseg. Egesz egyszeruen azert mert senkinek semmi koze hozza.
Alig volt gaz , mikor 17 eves voltam es ranknyitott a pasim anyja , majd miutan kimentunk kuncogott , hogy jol ereztetek magatokat kis malackak malackodas kozben. Netto hanyinger.
Mikor az en anyam nyitott be veletlenul akkor lerendezte annyival , hogy bocsi es masnap vett zarat az ajtomra. Hozzatette , hogy igy talan mindenkinek kenyelmesebb lesz.
Amikor kerdesem volt meghalgatott, mikor 40 eves volt tolem kert tanacsot mert 20 ev gyogyszerszedes utan lealitotta a dokija es teljesen vakon volt ovszer temaban.
Beszelni a szexrol nem ciki. Az a ciki mikor valaki proli mod bejelenti , hogy masztizni megy es mikor csaladi ebed kozben tema , hogy ki ,mikor ,kivel szexel. Gondolom nalatok is nagy poenok mindig a szexualis tartalmu viccek. Ezzel meg prolibba teve magatokat .
Véletlen rányitottam anyámra.
Éppen maszturbált. Pedig azt hittem, hogy a felnőttek a párjukkal rendezik ezt le, nem pedig titokban akkor amikor az nincsen is otthon..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!