Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A maszturbálást hogy érdemes...

A maszturbálást hogy érdemes kezelni?

Figyelt kérdés

Van egy kamasz gyerekem, akire siierültb rányitnom. Nem vagyok prűd, és nem is tartom ezt próblémának. De az fordult meg bennem, hogy mi lenne ha megbeszélném vele hogy legyen egy egyezményes jelünk, amikor tudom hogy ezt csinálja, hogy elkerüljük ezt, illetve hogy e az legyen benne hogy ezt titokban kell csinálnia? Vagy ez túlzás lenne?

N

2022. aug. 24. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:
Egyetértek azzal amit mondtok, és köszönöm a válaszokat. De ez futott át rajtam, hogy miért kell hogy ez ciki legyen amikor természetes dolog. És ezt most csak általánosan kérdem.
2022. aug. 24. 10:48
 12/74 anonim ***** válasza:
100%
A 6-os vagyok, hát egy gyereknek legyen bármennyi idős minden ciki azért a szülők előtt, szerintem szinte mindenki így van vele az a kellemetlen érzés vagy nem is tudom, hogy mondjam, igen természetes dolog ez, de ezt egy gyerek nem úgy fogja fel, hogy jajj nem baj le buktam, hanem rosszul fogja magát érezni, mert ezek úgy mond ilyen tabu témák.
2022. aug. 24. 10:59
 13/74 anonim ***** válasza:
100%
Mert neked nem ciki kérdező, ha rád törnek szex közben? Na ez ugyanaz a szitu.
2022. aug. 24. 11:00
 14/74 anonim ***** válasza:
98%
Én bezárom az ajtót, mert az anyám mindig kopogás nélkül lép be a szobámba. A kérdésre válaszolva kopogjál mindig, ha ennyi idős a fiad akkor szerintem ez már elvárható, a fiad pedig zárja be az ajtót, ha lehet.
2022. aug. 24. 11:03
 15/74 anonim ***** válasza:
99%

Kérdező, a Modern Családban volt egy rész, amikor Claire-re és Philre szex közben rányitottak a gyerekek. Az egész rész arról szólt, mennyire ciki, hogyan beszéljék meg. Képzeld magadat is ebbe a fordított helyzetbe.

Ott a végkifejlet az volt, hogy a gyerekek ajándékoztak egy reteszt az ajtóra, ami viszont olyan hangos volt, hogy onnantól mindig tudták a gyerekek, ha a szüleik szexelnek. Cseberből vederbe.

2022. aug. 24. 11:04
 16/74 anonim ***** válasza:
95%
Jézusom, egyezményes jel? Te nem vagy százas :D Kicsit gondolj a dologra fordítva, mondjuk neked kéne valami jelet adnod a gyerek felé, ha az apjával éppen szexelsz... Szerinted ez normális? Kopogj.
2022. aug. 24. 11:06
 17/74 anonim ***** válasza:
95%
Van egy egyezmények jel (univerzális). Kopogásnak nevezik. Ezzel jelzed, hogy az ajtóban állsz, és szeretnél bemenni. A bentlévőnek így lehetősége van megtagadni a belépésedet, vagy megváltoztatni körülményeit, amennyiben éppen nem alkalmas, hogy belépj.
2022. aug. 24. 11:13
 18/74 anonim ***** válasza:
96%

Tök jó lenne az is, ha létezne egy olyan egyezményes jel amivel lehetne jelezni mielőtt rányitsz valakire.....

Ó, hiszen ilyen már van is!

KOPOGJ mielőtt bemész hozzá.

2022. aug. 24. 11:14
 19/74 anonim ***** válasza:
96%
Válaszokat nem olvastam, de mi lenne, ha az egyezményes jel az lenne, hogy felemeled a kezed és kopogsz az ajtón? Megvárod míg szabad vagy nem. És ennyi. Ha nem szól, nem nyitsz be. Miért olyan nehéz?
2022. aug. 24. 11:17
 20/74 anonim ***** válasza:
95%

KOPOGÁS. Mindig.

problem solved.

Halál ciki ezt egyeztetni, egy kamasz számára megalázó....

2022. aug. 24. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!