Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A maszturbálást hogy érdemes...

A maszturbálást hogy érdemes kezelni?

Figyelt kérdés

Van egy kamasz gyerekem, akire siierültb rányitnom. Nem vagyok prűd, és nem is tartom ezt próblémának. De az fordult meg bennem, hogy mi lenne ha megbeszélném vele hogy legyen egy egyezményes jelünk, amikor tudom hogy ezt csinálja, hogy elkerüljük ezt, illetve hogy e az legyen benne hogy ezt titokban kell csinálnia? Vagy ez túlzás lenne?

N

2022. aug. 24. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
97%

Nem, tévedésben vagy, ez nem normális, ez beteges. Addig oké, hogy nem feltétlenül kell, hogy tabu legyen a szex, mint TÉMA, na de baszki, azért bejelenteni, hogy ki mikor maszturbál vagy szexel, az nem normális.

2022. aug. 25. 07:08
 62/74 anonim ***** válasza:
96%

Mégis hogy sikerült rányitni, mikor ALAP, hogy zárt ajtónál kopogsz? Ha négyéves a gyereked, ha huszonnégy.

Egyezményes jel. Ezt elképzeltem, és ha én lennék a gyereked, nagyon nevetnék ezen.

2022. aug. 25. 07:49
 63/74 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell ebböl akkora ügyet csinalni, siman mintha nem történt volna semmi, akkor nem elsz kényelmetlen senkinek.
2022. aug. 28. 02:12
 64/74 anonim ***** válasza:
27%
Hát ha úgymond normális a gyerek, akkor nemigen lesz még egy ilyen alkalom, mert jobban fog ügyelni, hogy ne vedd észre. Akkor csinálja, ha nem vagy otthon, vagy jobban elbújik, vagy ha nagyon nyomulsz, ő fogja bezárni az ajtót...
2022. aug. 31. 21:51
 65/74 anonim ***** válasza:
100%
Ne ronts a helyzeten, csak tanulj meg kopogni. Épp elég baja lesz abból, ha rettegnie kell maszti közben (korai magömlés tökéletes útja). A történeteket meg felejtsd el.
2022. szept. 1. 07:26
 66/74 anonim ***** válasza:
100%
52-es, ez azért túlzás, amit itt előadtál, nincs olyan kultúra, ahol normális bejelenteni a családnak hogy te most épp fosni, szexelni, vagy masztizni mész. Ezek privát dolgok, senki sem kiváncsi arra, hogy a gyereke éppen mikor szexel vagy maszturbál, ez nem kultúra függő, a nyugati országokban sem szokták a gyerekek bejelenteni az ilyen dolgokat, és ott is kellemetlen a szülőknek és a gyerekeknek is, ha anyu éppen rájuk nyit valami szexuális dolog közben. Ez teljesen természetes, a civilizált világban ezek a dolgok magánügyek, csak 2 emberre tartoznak, vagy a maszturbáció esetében csak 1 emberre, aki éppen csinálja. Ez persze nem azt jelenti, hogy valami tragédia történt, amikor az anyuka benyitott, nagyon sok mindenkivel megesett már ilyen, ugyanúgy folytatódik az élet mint eddig, anyukának nem kell nagy dobra vernie, vagy beszélgetést tartania erről.
2022. dec. 3. 17:22
 67/74 anonim ***** válasza:
100%

1. Felejtsd el.

2. Máskor kopogj.

2022. dec. 3. 17:37
 68/74 anonim ***** válasza:
100%

52

Attól hogy nem tabu szülő gyerek között a maszturbálás, szex, meztelenség meg ha elejtünk egy poént hogy nem is gondoltam hogy xy maszturbál meg ha nem vagyunk szégyenlősek a másik előtt pl öltöző szauna attól még nem jelentem be anyámnak hogy megyek kiverni vagy megyek leborotválni

2023. márc. 2. 09:12
 69/74 anonim ***** válasza:
97%
Jajj ugyan már, rögtön segíts is be neki! :)))
2023. márc. 3. 08:38
 70/74 anonim ***** válasza:
47%
Volna javaslatom. Pl. az, hogy ne nyitogassatok egymásra. Kopogni illik. Egy gyerek is megérdemli, hogy a privát szféráját tiszteletben tartsák.
2023. máj. 9. 02:13
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!