Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A maszturbálást hogy érdemes...

A maszturbálást hogy érdemes kezelni?

Figyelt kérdés

Van egy kamasz gyerekem, akire siierültb rányitnom. Nem vagyok prűd, és nem is tartom ezt próblémának. De az fordult meg bennem, hogy mi lenne ha megbeszélném vele hogy legyen egy egyezményes jelünk, amikor tudom hogy ezt csinálja, hogy elkerüljük ezt, illetve hogy e az legyen benne hogy ezt titokban kell csinálnia? Vagy ez túlzás lenne?

N

2022. aug. 24. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
58%
70/70 voltam. Erdekelne, hogy az a budosbunko gyoker, aki lepontozott, az miert is tette?
2023. máj. 9. 15:28
 72/74 anonim ***** válasza:
53%
#71 Sejthetően azok az alfahímek/nőstények, akik reklámozni szokták az oldalon, hogy a gyereknek nincs joga privát szférához, mert az a szülei háza, és a saját házukban oda mehetnek ahova csak akarnak, a gyereknek meg kuss a neve.
2023. máj. 9. 16:09
 73/74 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ebből ügyet csinálni, verje tovább a farkát, a szülő meg majd észhez tér és kimegy. :D
2023. máj. 9. 19:35
 74/74 anonim ***** válasza:
Zárható ajtó
jún. 7. 09:21
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!