Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell mindig azon paranoi...

Miért kell mindig azon paranoiáskodnia anyunak, ha a strandon belemegyek a mély vizű medencébe?

Figyelt kérdés

Ő nem tud úszni, de én több, mint 12 éve tudok úszni, ennek ellenére, ha együtt megyünk családi szinten, akkor mindig sápítozik, hogy veszélyes, bele fogok fulladni, maradjak a szélén. Rendesen összeveszik velem. Ha barátokkal megyek akkor is ezt csinálja, csak akkor nem a medence előtt, hanem még otthon.

Túlreagálja. Ráadásul egy időben vízi mentőként is dolgoztam strandon... Nem valószínű, hogy megfulladok, attól még, hogy 60-80 cm-vel mélyebb a medence vize a magasságomnál...

2022. júl. 24. 15:42
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
34%

Megértelek

------------

Lepontozásmániások meg menjenek a fenébe. Ne játsszuk már a nagy álszentet, miszerint valamennyi lánygyerek esetében nincs ez a nagy túlféltés. Vagy hogy a leírt dolgokra egy lány/nő ne lenne képes.

2022. júl. 26. 16:59
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Kivetíti rád a saját hiányosságait, nem szerencsés. Én pl. gyengén úszom, így eszembe se jutna állmagasságnál mélyebb vízbe menni, de nem pánikolok, ha velem lévő, úszni jól tudó személy meg igen.
2022. júl. 26. 18:20
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg hajlamosak túl félteni, ez van. Csak én a kevesek közé tartoztam. 😅
2022. júl. 26. 18:20
 34/34 anonim ***** válasza:
52%

Apukám csinálja ugyanezt, ő nem tud úszni, és a mai napig meglepődik, hogy én meg de (pedig versenyszerűen úsztam gimiben, csak ez a részlet valahogy kiesett neki, pedig tudnia kellett róla, mert tőle kértem rá pénzt :D )

Nyáron elutaztunk egy hétvégére kempingezni meg horgászni, én naplementekor bementem a tóba, hogy milyen jó lesz úszni egyet sötétben, apám meg teljesen kiakadt, azt üvöltözte, hogy "te nem tiszteled a vizet!!!"

Bosszúból elhívtam, hogy szurkoljon nekem, mikor átúszom a Balatont, teljesen lefehéredett, hogy "mit fogsz te csinálni?!" De végül eljött, és egész büszkének tűnt.

Mondanám, hogy majd elmúlik, de nem. Ő magából indul ki, mivel nem tud úszni, a víz számára veszélyes terep, és elképzelhetetlen számára, hogy milyen az, amikor valaki jó úszó. Tudom, idegesítő, meg a kérdésből az jön le, hogy nem az a "csinálj amit akarsz, büszke vagyok arra, hogy olyan dolgokat is tudsz, amit én nem" típusú laza arc, mint apukám, hanem az élet egyéb területein is nagyon félt téged. Nuygtasd meg, hogy minden rendben lesz, ráadásul te nem is vadvízben úszol, hanem strandon, ott van úszómester, az ilyen helyen olyan ritkák a fulladásos balesetek, hogy ha történik egy, bemondja a híradó. Halálos autóbalesetet azért nem mondanak be, mert az sajnos minden nap megtörténik, nincs hírértéke, csak akkor, ha nagyon brutális, és gondolom, azt nem ellenzi, hogy autóban utazz...

2022. dec. 28. 15:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!