Miért kell mindig azon paranoiáskodnia anyunak, ha a strandon belemegyek a mély vizű medencébe?
Ő nem tud úszni, de én több, mint 12 éve tudok úszni, ennek ellenére, ha együtt megyünk családi szinten, akkor mindig sápítozik, hogy veszélyes, bele fogok fulladni, maradjak a szélén. Rendesen összeveszik velem. Ha barátokkal megyek akkor is ezt csinálja, csak akkor nem a medence előtt, hanem még otthon.
Túlreagálja. Ráadásul egy időben vízi mentőként is dolgoztam strandon... Nem valószínű, hogy megfulladok, attól még, hogy 60-80 cm-vel mélyebb a medence vize a magasságomnál...
Akkor megismétlem: RÉSZBEN adok neki igazat. Innestől kezdve, meg amúgysem az én hibám hogy a tisztelt lepontozásmániákusok és további személyek lusták rendesen elolvasni, amit én vagy bárki más ír.
Igen, bár nem minden esetben. De vannak olyanok is, akik nem apukáznak, anyukáznak, meg papáznak. (mielőtt félreérted, ez nem kötekvés, csak nekem legalábbis furcsa látni, hogy mindenki ezeket írja anya, apa meg nagyapa helyett)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!