Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell mindig azon paranoi...

Miért kell mindig azon paranoiáskodnia anyunak, ha a strandon belemegyek a mély vizű medencébe?

Figyelt kérdés

Ő nem tud úszni, de én több, mint 12 éve tudok úszni, ennek ellenére, ha együtt megyünk családi szinten, akkor mindig sápítozik, hogy veszélyes, bele fogok fulladni, maradjak a szélén. Rendesen összeveszik velem. Ha barátokkal megyek akkor is ezt csinálja, csak akkor nem a medence előtt, hanem még otthon.

Túlreagálja. Ráadásul egy időben vízi mentőként is dolgoztam strandon... Nem valószínű, hogy megfulladok, attól még, hogy 60-80 cm-vel mélyebb a medence vize a magasságomnál...

2022. júl. 24. 15:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%
A helyedben én elmennék vízilabdacsapatba játszani, vagy ha nő vagy, akkor szinkronúszónak, és nem szólnék erről a családban, csak ha van valami fellépésetek, azt jelenteném be.
2022. júl. 24. 17:26
 12/34 anonim ***** válasza:
91%
9 nagyon leragadtál ezen a pia vonalon, kérdező 1 szóval sem írta sehol, hogy inna, lehet hogy ő nem is szokott pl soha...
2022. júl. 24. 17:41
 13/34 anonim ***** válasza:
2%

Ők aztán marha sokat ittak, biztosan...

[link]

[link]

2022. júl. 24. 17:44
 14/34 anonim ***** válasza:
9%
Négyes vagyok... Ti most komolyan azért pontoztatok le, mert azt hiszitek, hogy a kérdezőnek anyázok? -.- Hát akkor valamit nagyon elnéztetek... Mert egyáltalán nem szidtam az anyját. És nem is fogom.
2022. júl. 24. 17:47
 15/34 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem azért, hanem mert szimplán igazat adtál neki, mikor túl tolta durván az egészet.
2022. júl. 24. 17:54
 16/34 anonim ***** válasza:
5%
Az anyukák ilyenek.
2022. júl. 24. 18:21
 17/34 anonim ***** válasza:
11%

Akkor megismétlem: RÉSZBEN adok neki igazat. Innestől kezdve, meg amúgysem az én hibám hogy a tisztelt lepontozásmániákusok és további személyek lusták rendesen elolvasni, amit én vagy bárki más ír.

Igen, bár nem minden esetben. De vannak olyanok is, akik nem apukáznak, anyukáznak, meg papáznak. (mielőtt félreérted, ez nem kötekvés, csak nekem legalábbis furcsa látni, hogy mindenki ezeket írja anya, apa meg nagyapa helyett)

2022. júl. 24. 19:27
 18/34 anonim ***** válasza:
7%
Arról én sem tehetek, csak tippeltem.
2022. júl. 24. 19:30
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Értem
2022. júl. 24. 19:31
 20/34 anonim ***** válasza:
15%
Szimplán félt.
2022. júl. 24. 21:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!