Miért kell mindig azon paranoiáskodnia anyunak, ha a strandon belemegyek a mély vizű medencébe?
Ő nem tud úszni, de én több, mint 12 éve tudok úszni, ennek ellenére, ha együtt megyünk családi szinten, akkor mindig sápítozik, hogy veszélyes, bele fogok fulladni, maradjak a szélén. Rendesen összeveszik velem. Ha barátokkal megyek akkor is ezt csinálja, csak akkor nem a medence előtt, hanem még otthon.
Túlreagálja. Ráadásul egy időben vízi mentőként is dolgoztam strandon... Nem valószínű, hogy megfulladok, attól még, hogy 60-80 cm-vel mélyebb a medence vize a magasságomnál...
Van ilyen sajnos, ez a túlféltés, beteges féltés.
Ő nem is tudhatja mindig, ha elmész otthonról, hova mész, és mehetsz úszni is akár. Ha ilyen lenne és tudná, biztos nagyon zavarná. A legjobb, ha nem tudja, nem kell neki megmondani.
6
Semmi düh nem volt a válaszomban, sem leminősítés az irányodban. Pusztán annyit mondtam, hogy nincs alapja a feltételezésnek.
Nem elvileg, hanem ténylegesen. Lánygyerek elesik és megüti magát, majd sírni kezd? Azonnal körbe van ugrálva és miegyéb. Fiúgyerekkel ugyanez? "jójó, nebőgjémá, álljámáfel". + ha te is fiú/férfi vagy, akkor bizonyosan tudod hogy kizárólag a nemed miatt elvárnak tőled mindenfélét mert "férfimunka". Férfimunka a hólapátolás, a fűnyírás (amit egy egyedülélő nő mindenféle hiszti nélkül megcsinál, nem rángat be valaki férfit az utcáról, hogy "lapátold el a havat", "nyírd le a füvet"), kerítés javítása/egyéb (vagyis igazából csak pár darab szeg beverése...), meszelés, stb... Ezeket az úgynevezett férfimunkákat egy nő is képes mindenféle sipákolás nélkül megcsinálni.
29, Pedig nem feltétlenül...
Én lányként rengeteget megkaptam, hogy:" Nem fáj az annyira...
Ennek annyi eredménye lett, hogy az egyik ilyen után nem szóltam mikor fejbe dobtak és a fülemből dőlt a vér....
Többivel egyet értek, nem vagyunk mi szerencsétlenek, én is dolgoztam már pl fűkaszával is, hentesként és targoncás lett a szakmám...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!