Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell mindig azon paranoi...

Miért kell mindig azon paranoiáskodnia anyunak, ha a strandon belemegyek a mély vizű medencébe?

Figyelt kérdés

Ő nem tud úszni, de én több, mint 12 éve tudok úszni, ennek ellenére, ha együtt megyünk családi szinten, akkor mindig sápítozik, hogy veszélyes, bele fogok fulladni, maradjak a szélén. Rendesen összeveszik velem. Ha barátokkal megyek akkor is ezt csinálja, csak akkor nem a medence előtt, hanem még otthon.

Túlreagálja. Ráadásul egy időben vízi mentőként is dolgoztam strandon... Nem valószínű, hogy megfulladok, attól még, hogy 60-80 cm-vel mélyebb a medence vize a magasságomnál...

2022. júl. 24. 15:42
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
94%

Van ilyen sajnos, ez a túlféltés, beteges féltés.

Ő nem is tudhatja mindig, ha elmész otthonról, hova mész, és mehetsz úszni is akár. Ha ilyen lenne és tudná, biztos nagyon zavarná. A legjobb, ha nem tudja, nem kell neki megmondani.

2022. júl. 24. 21:48
 22/34 anonim ***** válasza:
66%
19-es vagyok. Lepontozni azt a válaszomat önmagában is nevetségesen értelmetlen volt, mert a 18-asnak válaszoltam. Bár ennek egyértelműnek kellene lennie.
2022. júl. 24. 21:51
 23/34 anonim ***** válasza:
80%
22. Szerintem azért pontozhatták le (én nem), mert nem érdekli az embereket a vitátok, és inkább a kérdésre akarnának hasznos válaszokat olvasni.
2022. júl. 24. 22:08
 24/34 anonim ***** válasza:
16%
Az eredeti válaszàt is lehúzták, amivel nem volt gond, egyébként nem vitáztunk szerintem. Csak meg beszéltük, mint ahogy a felnőtt emberek szokták.
2022. júl. 24. 22:19
 25/34 anonim ***** válasza:
14%

Pontosan

2022. júl. 25. 00:47
 26/34 A kérdező kommentje:

6

Semmi düh nem volt a válaszomban, sem leminősítés az irányodban. Pusztán annyit mondtam, hogy nincs alapja a feltételezésnek.

2022. júl. 25. 14:38
 27/34 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező, fiú vagy lány vagy? Elvileg a lányokat jobban szokták félteni a szülők.
2022. júl. 26. 15:51
 28/34 A kérdező kommentje:
Lány. De annyira nem releváns, mert a velem egyidős fiú unokatestvéremmel is pont ugyanezt csinálja anyu, ha ő is jön velünk.
2022. júl. 26. 15:57
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem elvileg, hanem ténylegesen. Lánygyerek elesik és megüti magát, majd sírni kezd? Azonnal körbe van ugrálva és miegyéb. Fiúgyerekkel ugyanez? "jójó, nebőgjémá, álljámáfel". + ha te is fiú/férfi vagy, akkor bizonyosan tudod hogy kizárólag a nemed miatt elvárnak tőled mindenfélét mert "férfimunka". Férfimunka a hólapátolás, a fűnyírás (amit egy egyedülélő nő mindenféle hiszti nélkül megcsinál, nem rángat be valaki férfit az utcáról, hogy "lapátold el a havat", "nyírd le a füvet"), kerítés javítása/egyéb (vagyis igazából csak pár darab szeg beverése...), meszelés, stb... Ezeket az úgynevezett férfimunkákat egy nő is képes mindenféle sipákolás nélkül megcsinálni.

2022. júl. 26. 16:03
 30/34 anonim ***** válasza:
16%

29, Pedig nem feltétlenül...

Én lányként rengeteget megkaptam, hogy:" Nem fáj az annyira...

Ennek annyi eredménye lett, hogy az egyik ilyen után nem szóltam mikor fejbe dobtak és a fülemből dőlt a vér....

Többivel egyet értek, nem vagyunk mi szerencsétlenek, én is dolgoztam már pl fűkaszával is, hentesként és targoncás lett a szakmám...

2022. júl. 26. 16:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!