Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell mindig azon paranoi...

Miért kell mindig azon paranoiáskodnia anyunak, ha a strandon belemegyek a mély vizű medencébe?

Figyelt kérdés

Ő nem tud úszni, de én több, mint 12 éve tudok úszni, ennek ellenére, ha együtt megyünk családi szinten, akkor mindig sápítozik, hogy veszélyes, bele fogok fulladni, maradjak a szélén. Rendesen összeveszik velem. Ha barátokkal megyek akkor is ezt csinálja, csak akkor nem a medence előtt, hanem még otthon.

Túlreagálja. Ráadásul egy időben vízi mentőként is dolgoztam strandon... Nem valószínű, hogy megfulladok, attól még, hogy 60-80 cm-vel mélyebb a medence vize a magasságomnál...

2022. júl. 24. 15:42
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
4%
Anyádnak igaza van. Nem csak a mélyvíz veszélyes, hanem a hösködéssel kevert eszetlen bátorodás. Felhevült tettel gyorsan belemenni, piázni és belemenni stb.
2022. júl. 24. 15:47
 2/34 A kérdező kommentje:
#1 Semmi ilyenre utalót nem írtam tudtommal. Ha átmegyek az egyik hidegvízből, a másik, de mélyebb hidegbe, full józanul, nem hinném, hogy belefulladok. Mindig aggódik, full feleslegesen... Akkor is ha látja, hogy mit csinálok, és egyértelműen nem valami gyökérség történik.
2022. júl. 24. 15:52
 3/34 anonim ***** válasza:
96%

Félt téged, de baromira nincs igaza...

Nyilván hülyeség azon rugózni, hogy egy jó úszó belefullad egy MEDENCÉBE. Biciklizés közben vagy egy forgalmasabb útszakasz átjáróján nagyobb eséllyel hal meg az ember.

De meg kell érteni, hogy vannak ilyen paranoiás emberek, mint az 1-es is. :DD

2022. júl. 24. 15:53
 4/34 anonim ***** válasza:
19%
A hármas jól mondja, ellentétben én az anyádnak részben igazat adok, mert meglehet hogy az egyik vagy mindkét lábad begörcsöl (utóbbiról nem tudom, hogy történt már-e olyan), és segítség nélkül nem tudsz kijönni. De a jó szülők már csak ilyenek. :) Első számukra a gyerekük, legyen akárhány éves.
2022. júl. 24. 15:58
 5/34 anonim ***** válasza:
94%

Én már jártam úgy, hogy begörcsölt mind két lábam. Simán kijöttem a közepéről. Na meg ez elég ritka, hogy egyszerre mind a két láb, fél lábbal meg sima ügy.

Na (tapasztalataim alapján) meg a mély úszómedence körül mindig több az úszómester/vízimentő. Ha véletlen gáz van seperc alatt kiszedik.

2022. júl. 24. 16:05
 6/34 anonim ***** válasza:
0%

Hallgassd meg az esti TV hiradót. Ők akik meghalnak naponta mind gyökerek?

A reagálásod is erre utal..intésre dühvel válaszolsz, leminősítel stb. De hát te tudod.

2022. júl. 24. 16:07
 7/34 anonim ***** válasza:
93%

6

Ilyen alapon soha senki ne menjen ki az utcára, ne engedje meg otthon a gázat, ne randizzon, ne üljön repülőre, ne közlekedjen, ne focizzon, ne keljen át vonatsíneken, ne utazzon külföldre és még sorolhatnám.

A kérdező pedig joggal lett dühös, ugyanis olyan tetteket tulajdonítottál neki, amikről ő említést sem tett.

2022. júl. 24. 16:13
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
#6, akik a hírekben vannak, nem medencébe fulladnak bele, hanem élővízbe, bányatavakba.
2022. júl. 24. 16:42
 9/34 kovpet ***** válasza:
96%
8: És általában nem is józanon...
2022. júl. 24. 17:16
 10/34 anonim ***** válasza:
10%
A hírek tele vannak a pórul járt emberekről szóló hírekkel.
2022. júl. 24. 17:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!