Ha nincs gyerekem, tényleg nincs jogom véleményt alkotni?
Mások is így gondolják? A hétvégén együtt ebédeltünk, eljöttek tesómék is. Nekik van 2 kölykük. Beszélgettünk az asztalnál, és sógornőm a mindene anyámnak, szerintem nálam is jobban szereti, ajnározták ott apámék az unokákat, anyám meg sógornőmnek mesélte, hogy tudja milyen nehéz2 gyerekkel (stb.) sógornőm meg mondja, hogy "hát igen nem könnyű, de kinek az? ez az élet rendje" erre annyit mertem mondani, nem lehet annyira nehéz ha jobban beosztja az idejét.
Na és akkor mindenki elcsöndesült és rám nézett. Apám kérdezi nagyon bunkó hangon "na és ezt te honnan tudod?!" anyám meg elmosolyodott szánakozva. A sógornőm nem, hogy ki állt volna mellettem csak ott ült szótlanul, tesóm meg hívta ki apámat cigizni. Hallottam amint apám lehord mindennek tesómnak, fél, hogy mi lesz velem ha ők meghalnak mert, hogy életképtelen vagyok, bolond lennék elhagyni a "mama hotelt" stb. De ez nem egyszer történt már, többször szóltak már be, hogy ne szóljak hozzá a gyerekekkel kapcsolatos témákhoz. Bementem a szobámba,ki sem mentem elköszönni mikor indultak, akkor meg azért nyavajogtak anyámék, hogy mekkora egy bunkó vagyok.
Sok fájó pont van velük részükről,irányomba: pl Anyám elkezdte kitapétázni az unokái képével a házat, csak megkérdeztem, hogy fér e még kép a z unokáról,mire vissza kérdezett, hogy ki képét tegyem a falra tán a kutyáidét?
Tényleg velem lenne a gond?
38/N
Kérdező, azért 3 kutya miatt úgy hogy otthon élsz ne mond, h nem tudsz magadra költeni.
Vagy mennyit keresel 100 ezret?
Én is a nagy házba nőttem fel, de nem ott élem le az életem.
Bunkó is vagy a stílusod alapján.
Amúgy meg nekem sincs mitudom Én milyen munkám, albiba vagyok "kölyökkel" meg 2 kutyával (német juhász és pincsi). Mellette kocsi, motor és egyedül vagyok. Úgyh had ne sajnáljunk már.
A tesód amúgy se úgy néz ki, h panaszkodik, csak tényeket közölt, amibe Te kötöttél bele. Mint ahogy abba is, h anyád a saját házába hány képet rak ki az unokákról.
Ha nem is tetszik valami minek kell beleszolni és felesleges vitát generálni? Féltékeny vagy.
Sógornőd miért is védene meg? Ő legalább nem szól bele olyanba, amihez semmi köze.
38 évesen miért laksz még otthon? Nem kifogás, hogy drága az ingatlan. Miért nem mész albérletbe? Ha velük élsz akkor ne panaszkodj.
Én 18 éves korom óta dolgozom és tök egyedül össze tudtam gyűjteni egy lakasra pedig a fizetésem sem magas. Úgyhogy bocsi de nem értem mit keresel még ennyi idősen a szüleidnél.
Én is eléggé aggódnék ha a 38 éves lányom még otthon lakna a szüleinél. Még szűzességed ia megtartottad vagy azon már sikerült átesni?
Nem az a baj, hogy nincs gyermeked hanem, hogy te magad is gyermekként élsz. Így ne csodálkozz ha nem releváns a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!