Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha nincs gyerekem, tényleg...

Ha nincs gyerekem, tényleg nincs jogom véleményt alkotni?

Figyelt kérdés

Mások is így gondolják? A hétvégén együtt ebédeltünk, eljöttek tesómék is. Nekik van 2 kölykük. Beszélgettünk az asztalnál, és sógornőm a mindene anyámnak, szerintem nálam is jobban szereti, ajnározták ott apámék az unokákat, anyám meg sógornőmnek mesélte, hogy tudja milyen nehéz2 gyerekkel (stb.) sógornőm meg mondja, hogy "hát igen nem könnyű, de kinek az? ez az élet rendje" erre annyit mertem mondani, nem lehet annyira nehéz ha jobban beosztja az idejét.

Na és akkor mindenki elcsöndesült és rám nézett. Apám kérdezi nagyon bunkó hangon "na és ezt te honnan tudod?!" anyám meg elmosolyodott szánakozva. A sógornőm nem, hogy ki állt volna mellettem csak ott ült szótlanul, tesóm meg hívta ki apámat cigizni. Hallottam amint apám lehord mindennek tesómnak, fél, hogy mi lesz velem ha ők meghalnak mert, hogy életképtelen vagyok, bolond lennék elhagyni a "mama hotelt" stb. De ez nem egyszer történt már, többször szóltak már be, hogy ne szóljak hozzá a gyerekekkel kapcsolatos témákhoz. Bementem a szobámba,ki sem mentem elköszönni mikor indultak, akkor meg azért nyavajogtak anyámék, hogy mekkora egy bunkó vagyok.

Sok fájó pont van velük részükről,irányomba: pl Anyám elkezdte kitapétázni az unokái képével a házat, csak megkérdeztem, hogy fér e még kép a z unokáról,mire vissza kérdezett, hogy ki képét tegyem a falra tán a kutyáidét?

Tényleg velem lenne a gond?

38/N

2022. júl. 23. 06:22
 91/149 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, azért 3 kutya miatt úgy hogy otthon élsz ne mond, h nem tudsz magadra költeni.

Vagy mennyit keresel 100 ezret?

Én is a nagy házba nőttem fel, de nem ott élem le az életem.

Bunkó is vagy a stílusod alapján.

Amúgy meg nekem sincs mitudom Én milyen munkám, albiba vagyok "kölyökkel" meg 2 kutyával (német juhász és pincsi). Mellette kocsi, motor és egyedül vagyok. Úgyh had ne sajnáljunk már.

A tesód amúgy se úgy néz ki, h panaszkodik, csak tényeket közölt, amibe Te kötöttél bele. Mint ahogy abba is, h anyád a saját házába hány képet rak ki az unokákról.

Ha nem is tetszik valami minek kell beleszolni és felesleges vitát generálni? Féltékeny vagy.

Sógornőd miért is védene meg? Ő legalább nem szól bele olyanba, amihez semmi köze.

2022. júl. 23. 16:01
 92/149 anonim ***** válasza:
5%
A "családod" kib.szott bunkó, ahogy itt a válaszolók többsége is. Ne aggódj, semmi baj nincs veled, a családodnak kellene megváltozni.
2022. júl. 23. 16:31
 93/149 anonim ***** válasza:
93%
hoogyne. még boldognak is kéne lenniük hogy beszólogat nekik a kérdező.. Viccnek is rossz.
2022. júl. 23. 16:35
 94/149 anonim ***** válasza:
20%
Neeem, inkább majd a kérdező legyen boldog, hogy beszólogatnak neki... XD
2022. júl. 23. 16:49
 95/149 Miss Endzsi ***** válasza:
96%
Legalább a kaja költségedet állnád. De gondolom bevásárolni is anyuci megy, azért nem tudod mennyibe kerül etetni. Hidd el ez teher a szüleinek.
2022. júl. 23. 16:50
 96/149 anonim ***** válasza:
89%
Ha nincs pénzed, nem kell 3 kutyát tartani.
2022. júl. 23. 16:51
 97/149 anonim ***** válasza:
92%
Egész a végéig azt hittem, hogy egy okoskodó 18 éves rinyálását olvasom. Kb. 10 évvel vagyok fiatalabb nálad, gyerekmentes is, de annyi eszem azért van hogy olyanba nem pofázok bele amiről nincs tapasztalatom. A mamahotelesdi is csak addig működik, míg a szüleid nem éreznek parazitának, amit valljunk be a leírtak alapján, valószinűleg már annak éreznek, és szégyen nekik hogy a 38 éves lányuk annyira önállótlan, hogy nekik kell eltartaniuk. A testvéred családja felé meg feleslegesen érzel féltékenységet, a saját sikertelenségedet meg csak magadnak köszönheted. Ha nem tudsz félretenni albérletre(amit nem most kellett volna már intézni, 15 éve még olcsóbb is volt mint most), akkor ne tarts 3 kutyát akiket meg alig tudsz eltartani mert elviszik a pénzed. Arról nem is beszélve, hogy a leírásodból az jön le hogy semmivel sem szállsz be a rezsibe otthon, illetve elvárod hogy a házimunkát is anyád csinálja helyetted. Apádnak igaza van, tényleg életképtelen vagy, és jogosan tarthatsz attól hogy mi lesz a szüleid halála után, ha nem lesz senki, aki majd eltartson. Remélem nem a testvéred nyakára mész piócáskodni. 38 évesen megragadtál egy tini értelmi szintjén. Mellesleg, a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de ha nem kérik, senki nem kiváncsi rá.
2022. júl. 23. 17:30
 98/149 anonim ***** válasza:
74%

38 évesen miért laksz még otthon? Nem kifogás, hogy drága az ingatlan. Miért nem mész albérletbe? Ha velük élsz akkor ne panaszkodj.

Én 18 éves korom óta dolgozom és tök egyedül össze tudtam gyűjteni egy lakasra pedig a fizetésem sem magas. Úgyhogy bocsi de nem értem mit keresel még ennyi idősen a szüleidnél.

2022. júl. 23. 19:08
 99/149 anonim ***** válasza:
90%
Ezért kéne külön élni.
2022. júl. 23. 19:41
 100/149 anonim ***** válasza:
90%

Én is eléggé aggódnék ha a 38 éves lányom még otthon lakna a szüleinél. Még szűzességed ia megtartottad vagy azon már sikerült átesni?

Nem az a baj, hogy nincs gyermeked hanem, hogy te magad is gyermekként élsz. Így ne csodálkozz ha nem releváns a véleményed.

2022. júl. 23. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!