Mi a véleménytek arról a szülőről aki eltartási szerződést köt az egyik gyerekével, (csak azért mert az egyedülálló) és kisemmizi a másikat?
Kedves válaszolók!
Nem sértődöm, meg hiszen az érdekel kinek mi a véleménye.
Az oka,hogy a másik gyerekének csinált egy 300 fős esküvőt, meg beszállt a lakásvásárlásba párszázezer forinttal. És ezeket levonva úgy gondolja, hogy a másikat így kell kárpótolnia, hogy ráhagyja a 15 milliót érő házát.
Hát nézd, ezer éve is volt olyan, hogy osztályra bocsátás, ami azt jelentette, hogy az örökségből levonták azt, amit még életükben kaptak. Egyébként nem lehet tudni.
Nálunk öt gyerekből egy gondoskodik csak, de már több tíz éve, tönkre is ment bele, a többi le se szarja, csak tartják a markukat, sőt, még a nyugdíj is kéne nekik, amit a szülő kap, úgy, hogy életükben egy inget sem mostak ki rá.
Szóval biztos, hogy nem véletlen "semmizi ki" a másikat.
Egyébként mi az, hogy kisemmizi? Az a szülőé, ha a gyerekét szedné el, az lenne a kisemmizés...
Hát lehet, hogy volt de nekem furcsa.
Én 6 évig gondoztam apukámat, mert tolókocsiban volt,de 3-an vagyunk testvérek és mindhárman egyformán örököltünk.
Akiről pedig írok teljes terror alatt tartja a szüleit, még azt is megmondja nekik mikor kivel beszélhetnek. A rokonok is csak akkor mehetnek hozzájuk, ha ő nincs otthon. Ha otthon van nem engedi be őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!