El kellene fogadnom a felajánlását?
A férjemmel és a két gyerekünkkel élek.
Idén sajnos nincs lehetőségünk nyaralni menni. Anyukámék mennek Olaszországba, és felajánlotta, hogy a nagyobbik lányomat szívesen elvinné, de örülne ha én is mennék mert 5 napig azért nem meri bevállalni. Az autóba ennyien férünk be.
Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Nincs szívem itt hagyni a férjem és a kicsit, fordított helyzetben nekem nagyon rosszul esne. Viszont a nagyot meg fosszam meg ettől az élménytől?
A férjem azt mondta, ha szeretnék akkor menjünk.
Kérdező, össze vissza beszélsz. A kérdésben ezt írod: "Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Nincs szívem itt hagyni a férjem és a kicsit, fordított helyzetben nekem nagyon rosszul esne."
A legutóbbi válaszodban meg: "Ha anyósom ajánlaná ezt fel a férjemnek és a kicsinek azt mondanám, hogy menjenek. Én se vennék el tőlük élményt."
Ilyen gyorsan változik a véleményed? Egyébként meg a ti dolgotok, senkinek semmi köze hozzá, mit csináltok. Mit számít más véleménye?
Hát..nem tudtátok hogy lesz nyár, és lakásfelújítás? Tudod létezik olyan hogy előre takarékosság, é akkor szerencsétlen kicsit se kell megfosztani az élménytől csak mert a mamája neki nem fizeti csak az anyucikájának, aki erre önmaga képtelen.
De persze, hagyd csak a kicsit, nem lényeg. Majd ha ő fog tojni a fejedre akkor meglátjuk mit szólsz.
Igen, való igaz, egyszer azt írod, hogy Te örömmel támogatnád a férjed, ha anyós csinálna ilyet, másszor meg hogy fordított helyzetben neked nagyon rosszul esne. Véleményt kértél: szerintem is k...va gáz!
Nem azért, mert önállóan nem lehet pár szabad napotok a lányoddal, meg csak együtt lehet menni; nem vagytok összenőve. Én is szoktam a férjem nélkül menni, ő is nélkülem. Itt inkább az a gáz, hogy élményeket szerezne a család másik fele, ha nektek telne rá...de nem telik, így csak te mész a gyerekkel. Mert biztos elmész, akarod és a lányodra fogod, mintha az lenne a világ legszörnyűbb dolga, hogy 8 évesen még nem látta a tengert. Igen, nagy élmény lenne neki, de szerintem a másiknak is, meg a férjednek is, ha valaki megnyaraltatná a lakásfelújítás után. Ha már két plusz fő belefér anyukádéknak, akkora nagy teher lenne, ha ti külön autóval mennétek 4-en utánuk?
Oda is a mi Kérdezőnk írta ki!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!