Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El kellene fogadnom a felajánl...

El kellene fogadnom a felajánlását?

Figyelt kérdés

A férjemmel és a két gyerekünkkel élek.

Idén sajnos nincs lehetőségünk nyaralni menni. Anyukámék mennek Olaszországba, és felajánlotta, hogy a nagyobbik lányomat szívesen elvinné, de örülne ha én is mennék mert 5 napig azért nem meri bevállalni. Az autóba ennyien férünk be.

Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Nincs szívem itt hagyni a férjem és a kicsit, fordított helyzetben nekem nagyon rosszul esne. Viszont a nagyot meg fosszam meg ettől az élménytől?

A férjem azt mondta, ha szeretnék akkor menjünk.

2022. júl. 21. 22:03
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
86%
59-es egy troll, mert ilyen sötét ember nincs (reményeim szerint legalábbis).
2022. júl. 22. 17:48
 62/70 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, össze vissza beszélsz. A kérdésben ezt írod: "Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Nincs szívem itt hagyni a férjem és a kicsit, fordított helyzetben nekem nagyon rosszul esne."

A legutóbbi válaszodban meg: "Ha anyósom ajánlaná ezt fel a férjemnek és a kicsinek azt mondanám, hogy menjenek. Én se vennék el tőlük élményt."

Ilyen gyorsan változik a véleményed? Egyébként meg a ti dolgotok, senkinek semmi köze hozzá, mit csináltok. Mit számít más véleménye?

2022. júl. 22. 23:48
 63/70 anonim ***** válasza:
15%

Hát..nem tudtátok hogy lesz nyár, és lakásfelújítás? Tudod létezik olyan hogy előre takarékosság, é akkor szerencsétlen kicsit se kell megfosztani az élménytől csak mert a mamája neki nem fizeti csak az anyucikájának, aki erre önmaga képtelen.

De persze, hagyd csak a kicsit, nem lényeg. Majd ha ő fog tojni a fejedre akkor meglátjuk mit szólsz.

2022. júl. 23. 06:06
 64/70 anonim ***** válasza:
0%

Igen, való igaz, egyszer azt írod, hogy Te örömmel támogatnád a férjed, ha anyós csinálna ilyet, másszor meg hogy fordított helyzetben neked nagyon rosszul esne. Véleményt kértél: szerintem is k...va gáz!

Nem azért, mert önállóan nem lehet pár szabad napotok a lányoddal, meg csak együtt lehet menni; nem vagytok összenőve. Én is szoktam a férjem nélkül menni, ő is nélkülem. Itt inkább az a gáz, hogy élményeket szerezne a család másik fele, ha nektek telne rá...de nem telik, így csak te mész a gyerekkel. Mert biztos elmész, akarod és a lányodra fogod, mintha az lenne a világ legszörnyűbb dolga, hogy 8 évesen még nem látta a tengert. Igen, nagy élmény lenne neki, de szerintem a másiknak is, meg a férjednek is, ha valaki megnyaraltatná a lakásfelújítás után. Ha már két plusz fő belefér anyukádéknak, akkora nagy teher lenne, ha ti külön autóval mennétek 4-en utánuk?

2022. júl. 23. 07:10
 65/70 anonim ***** válasza:
19%
Én 8 évesen egyedül buszoztam a nagymutterhoz. Milyen életképtelen csok ivadékot neveltek ti, hogy a nagyszülei félnek 5 napot vele lenni? :D
2022. júl. 23. 09:51
 66/70 A kérdező kommentje:
Annyira viccesek vagytok. Te jó ég, nagyon jókat röhögök 😃😃
2022. júl. 23. 12:50
 67/70 anonim ***** válasza:
86%
Tudod kérdező ezek az emberek örülnek, hogy végre valakibe letudnak állni, de a saját szemedbe nyaliznának össze-vissza. Meg itt vannak a ,,dögöljön meg a szomszéd tehene is” féle emberek. A féltékeny kontrolmániásról meg már nem is beszèlve..
2022. júl. 23. 14:36
 68/70 anonim ***** válasza:
0%
Mi a beállás azon, hogy felhívtuk a figyelmét rá, hogy egyszer a-t, egyszer meg b-t mond a kérdező? Tipikus troll, aki röhög rajtunk és még be is vallja,
2022. júl. 23. 18:38
 69/70 anonim ***** válasza:
74%
Most olvastam ezt a sztorit azvasszonysutyorgóba fb-n
2022. júl. 23. 20:52
 70/70 anonim ***** válasza:
100%

Oda is a mi Kérdezőnk írta ki!:)

2022. júl. 23. 20:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!