El kellene fogadnom a felajánlását?
A férjemmel és a két gyerekünkkel élek.
Idén sajnos nincs lehetőségünk nyaralni menni. Anyukámék mennek Olaszországba, és felajánlotta, hogy a nagyobbik lányomat szívesen elvinné, de örülne ha én is mennék mert 5 napig azért nem meri bevállalni. Az autóba ennyien férünk be.
Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Nincs szívem itt hagyni a férjem és a kicsit, fordított helyzetben nekem nagyon rosszul esne. Viszont a nagyot meg fosszam meg ettől az élménytől?
A férjem azt mondta, ha szeretnék akkor menjünk.
Én sem mennék ilyen esetben a szüleimmel.
Esetleg menjetek el a családdal egy közeli vadasparkba vagy strandra inkább. Keress valami olyan programot, ami nem túl nagy kiadás, de mindannyian részt vehettek benne.
Nem mennék. Vagy az egész család vagy senki.
Én mondjuk nem engedném a kiskorú gyerekem külföldre mással, még a szüleimmel sem.
Egyfajta nyaralás, ha otthon maradnak, utolsó? Aztán mitől?
Kérdező, semmi baja nem lesz a lányodnak, ha idén nem megy külföldre nyaralni, itthon is van látnivaló bőven, szerintem még sok van, amit nem látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!