El kellene fogadnom a felajánlását?
Figyelt kérdés
A férjemmel és a két gyerekünkkel élek.
Idén sajnos nincs lehetőségünk nyaralni menni. Anyukámék mennek Olaszországba, és felajánlotta, hogy a nagyobbik lányomat szívesen elvinné, de örülne ha én is mennék mert 5 napig azért nem meri bevállalni. Az autóba ennyien férünk be.
Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Nincs szívem itt hagyni a férjem és a kicsit, fordított helyzetben nekem nagyon rosszul esne. Viszont a nagyot meg fosszam meg ettől az élménytől?
A férjem azt mondta, ha szeretnék akkor menjünk.
2022. júl. 21. 22:03
21/70 anonim válasza:
Mért vadidegenektől kérsz tanácsot? Beszéljétek már meg a családban!
22/70 anonim válasza:
Szerintem kihagyható. Főleg, hogy még csak 8 éves a nagyobbik. Lesz még sok alkalma ilyenekre.
Szervezzetek inkább egy igazi családi nyaralást.
23/70 anonim válasza:
Nem mennék. Egy nyaralás nem minden.
24/70 anonim válasza:
Nekem csak az a fura, hogy a nagyszülők nem vállalnák a nyolc éves unokát nélküled. Nem képesek egy hetet törődni vele segítség nélkül? Ha elvinnék csak a gyereket és amúgy a bizalmad meg van bennük, egész más lenne a helyzet.
25/70 anonim válasza:
Komolyan azért nem mennétek ti se, akiknek módjuk van rá, mert itt 10-ből 7-en dögöljön meg a szomszéd tehene is üzemmódban gondolkodnak?
26/70 anonim válasza:
8 évessel mit nem lehet bírni 5 napig?
27/70 anonim válasza:
Én mennék. A kicsi nem emlékezne a nyaralásra amúgy sem, a nagyobbiknak viszont egy remek lehetőség, amitől nem fosztanám meg. A férjed nem bánja, tehát ilyen jellegű probléma sincs. 5 nap nem borzalmasan hosszú idő, ennyit kibír mindenki, még a kisebbik gyerek is anya nélkül.
28/70 anonim válasza:
Igazából senki sem nyer azzal, ha nem mentek, ha mentek, akkor viszont két embernek lesznek jó élményei.
29/70 anonim válasza:
Szerintem menjetek, ha férjeddel elvan a kisebbik, akkor kár lenne a 8 évest ettől megfosztani.
30/70 Flagstaff válasza:
Én mennék, hoznék a kicsinek valami szuper ajándékot, és a férjemnek is viszonoznám a nagylelekűségét. Szerintem is az van, hogy senkinek nem lesz jobb, ha nem mentek, legjobb esetben még a szüleid is megsértődnek, hogy "ők felajánlják a segítséget, te bezzeg visszautasítod...'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!