Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El kellene fogadnom a felajánl...

El kellene fogadnom a felajánlását?

Figyelt kérdés

A férjemmel és a két gyerekünkkel élek.

Idén sajnos nincs lehetőségünk nyaralni menni. Anyukámék mennek Olaszországba, és felajánlotta, hogy a nagyobbik lányomat szívesen elvinné, de örülne ha én is mennék mert 5 napig azért nem meri bevállalni. Az autóba ennyien férünk be.

Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Nincs szívem itt hagyni a férjem és a kicsit, fordított helyzetben nekem nagyon rosszul esne. Viszont a nagyot meg fosszam meg ettől az élménytől?

A férjem azt mondta, ha szeretnék akkor menjünk.

2022. júl. 21. 22:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem akarnál "elszabadulni", fel sem merült volna a kérdés, menj-e vagy sem. Mert akkor egyértelműen mondtad volna, hogy így köszi, de nem megyünk.
2022. júl. 22. 09:05
 52/70 anonim ***** válasza:
85%
Jesszus mennyi irigy, rosszindulatú ember! Persze, hogy menj! Miért lenne szegény a férj? Mert egy hétig gondoskodnia kell a gyerekéről? Hát ez tényleg borzasztó. Együtt lesznek, pihengetnek, játszanak, ne adj isten elmennek strandra vagy fagyizni. Kínzás...
2022. júl. 22. 09:11
 53/70 A kérdező kommentje:
Igen, mindent anyukám fizetne. Nekem ez egy ftba se kerülne.
2022. júl. 22. 09:15
 54/70 anonim ***** válasza:
82%
Menjetek! Szuper férjed van, valahogy viszonozd neki, legyen lehetősége pl kimozdulni a haverjaival. A nagylánynak tényleg nagy élmény, ne foszd meg tőle! Jövőre meg menjetek el négyesben valahová.
2022. júl. 22. 09:27
 55/70 anonim ***** válasza:
87%
Ennyi hülye pi_át egyhelyen. Had legyen már az a szegény ember egy hétig egyedül! Mit fáj az nektek? Nálunk feleségem pont most ment el a mvészetek völgyébe, jövő hétvégéig nem is jön haza. Alig vártam hogy induljon. Gyerekkel végre végig kockulhatjuk a hétvégét, jövőhéten meg megyünk strandra, állatkertbe, 2-3 napra leutazunk a szüleimhez. Valahogy majd túléljük. A közvélekedéssel ellentétben nem vagyok agyhalott, hogy ne tudnám egy hétig az asszony nélkül életbentartani a gyerekem. Se_fej sem vagyok, hogy letiltsam a feleségem programokról amiket szeret, csak mert én nem megyek. És ez fordítva is igaz természetesen.
2022. júl. 22. 09:54
 56/70 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, menjél nyugodtan. Volt itt pár (de lehet, hogy az egy és ugyanaz) idióta válaszoló, vele ne törődjél.

Én voltam így anyámmal, 9 éves voltam, kishúgom 3 éves, anyut meghívták a nyugatnémetországi rokonai (illetve a családot, de akkor még vízum volt és nyugatra nem lehetett, csak mi kaptuk meg ketten). Elmentünk, ez 2 hét volt, nagyon jó volt. Apu elvolt a kistesómmal, és senki nem lett lelki sérült.

Szerintem menjetek. 5 nap különben sem a világ.

2022. júl. 22. 13:49
 57/70 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is egyetlen ember írta az összes piszkálódó választ. Érződött a stílusán.
2022. júl. 22. 15:26
 58/70 anonim ***** válasza:
85%
Minden lelkiismeret furdalás nélkül elmennék. A kicsinek nem baj, a férjnek nem baj, Olaszország pedig gyönyörű, biztos te is és a nagy is élveznétek. Érezni, hogy te is menni akarsz, csak nem akarsz önzőnek tűnni. Nyugodj meg, nem vagy az.
2022. júl. 22. 16:27
 59/70 anonim ***** válasza:
11%

Reméleme jövőre ők hagynak téged meg a nagylányt egyedül míg ők elmennek Disneylandbe vagy valami szuper helyre nélkületek, ti meg lehettek a négy fal között:-D

Hiszen nekik is joguk van az élményekhez anélkül hogy te és a pic9 lánykád a nyakukon lógnának.

És remélem nem fogja az se érdekelni őket ha hisztizel hiszen milyen élmény lenne, amit kár lenne kihagyni miattatok.

Amúgy meg minek vállaltatok két gyereket ha egy nyaralásra se tudtok befizetni, hanem felnőtt nőként anyuék utaztatnak. Én elsüllyednék a szégyentől.

2022. júl. 22. 16:53
 60/70 A kérdező kommentje:

Ha anyósom ajánlaná ezt fel a férjemnek és a kicsinek azt mondanám, hogy menjenek. Én se vennék el tőlük élményt.

Amúgy meg semmi közöd hozzá, de megsúgom, hogy lakásfelújítás és egyéb költségek miatt idén erre már nem maradt pénz.

2022. júl. 22. 17:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!