Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El kellene fogadnom a felajánl...

El kellene fogadnom a felajánlását?

Figyelt kérdés

A férjemmel és a két gyerekünkkel élek.

Idén sajnos nincs lehetőségünk nyaralni menni. Anyukámék mennek Olaszországba, és felajánlotta, hogy a nagyobbik lányomat szívesen elvinné, de örülne ha én is mennék mert 5 napig azért nem meri bevállalni. Az autóba ennyien férünk be.

Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Nincs szívem itt hagyni a férjem és a kicsit, fordított helyzetben nekem nagyon rosszul esne. Viszont a nagyot meg fosszam meg ettől az élménytől?

A férjem azt mondta, ha szeretnék akkor menjünk.

2022. júl. 21. 22:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
63%
Nem mennék.
2022. júl. 21. 22:20
 12/70 anonim ***** válasza:
70%

Ismered a mesét a három pillangóról, akik megáznak, mégis azt mondják a színes virágoknak, hogy ha a tesvéreimet nem fogadják be, inkább ők is megáznak?

Értem, ennyi hely van a kocsiban. De ha a családodnak nincs lehetősége, akkor rosszul veszi ki magát, ha fele elmegy nyaralgatni másképp.

2022. júl. 21. 22:24
 13/70 A kérdező kommentje:

Sokszor voltam már távol 4-5 napokra amikor a férjemmel volt itthon. Ebből nincs gond.

Csak hát a többi.

Köszönöm a válaszokat.

2022. júl. 21. 22:30
 14/70 anonim ***** válasza:
96%

Egyvalamit mérlegelnék: a kicsi hogyan viselné

a) hogy nem vagy vele napokon át;

b) hogy ő nem utazik veletek.

Egy 2,5 éves nemigen érti még, hogy most lemarad egy élményről. Ez tehát kipipálható. #13 kommented szerint a távolléted sem probléma a kicsinek. Azt már korábban írtad, hogy a férjed nem csinálna belőle problémát (ez nagyon korrekt dolog, alkalomadtán viszonozd valamivel!). Akkor minden amellett szól, hogy menjél.

A nagy egyébként hány éves? Ő örülne a lehetőségnek?

2022. júl. 21. 22:35
 15/70 anonim ***** válasza:
31%
Nem mennék. Szerintem a férjednek mégis rosszul esne, hogy a családja fele mással megy nyaralni, pedig ő biztos szívesen vinné el. A férfiak a szívükre tudják venni, ha úgy tűnik, a családjuknak valamit nem tudnak biztosítani.
2022. júl. 21. 22:35
 16/70 A kérdező kommentje:
A nagy 8 éves, biztos szívesen menne.
2022. júl. 21. 22:37
 17/70 anonim ***** válasza:
73%
Ez a ferjednek elég szívás. De én amúgy mennék. Nincs az a negy ember összeragasztva, hogy mindig mindenhova együtt kelljen menni. Most ez adódik, hat istenem. De a ferjedet sajnálom azért.
2022. júl. 21. 22:40
 18/70 anonim ***** válasza:
87%
15-ös, meg is lehet ezt fordítani: neki nem lesz jobb attól, ha a felesége és a nagylánya itthon maradnak, de a nagylánynak (és talán a feleségének is) rosszabb lenne. Én férjként, apaként mindenképp azt mondanám, már csak a nagyobbik gyerek érdekében is menjenek el. Nekem öröm az is, ha a gyerekemmel történik jó.
2022. júl. 21. 22:40
 19/70 A kérdező kommentje:
A férjem megmondaná ha zavarná őt. Nem az a fajta aki magába tartja.
2022. júl. 21. 22:41
 20/70 anonim ***** válasza:
91%
Mennék, ha tudom, hogy a férjem megoldja a kicsit, és a picúrnak ez nem probléma, mint leírtad. 2,5 évesen ez semmilyen problémát nem okoz, neki egy gombóc fagyi délután, vagy egy apával töltött óra a játszótéren nagyobb kaland lehet.
2022. júl. 21. 22:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!