El kellene fogadnom a felajánlását?
A férjemmel és a két gyerekünkkel élek.
Idén sajnos nincs lehetőségünk nyaralni menni. Anyukámék mennek Olaszországba, és felajánlotta, hogy a nagyobbik lányomat szívesen elvinné, de örülne ha én is mennék mert 5 napig azért nem meri bevállalni. Az autóba ennyien férünk be.
Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Nincs szívem itt hagyni a férjem és a kicsit, fordított helyzetben nekem nagyon rosszul esne. Viszont a nagyot meg fosszam meg ettől az élménytől?
A férjem azt mondta, ha szeretnék akkor menjünk.
Nem mennék. Inkább lemennénk négyen a balatonra egy hétvégére.
Kérdező, neked hogy esne ha a férjed beközölné hogy elviszi a kicsit horvátorszgba te meg érezd itthon jól magad a nagyobbal puszi majd jönnek?
Te jó ég. Nem akarok megszabadulni a férjemtől és kicsitől, és nem is fontosabb az utazás mint ők.
Nem önigazolást keresek, de ez egy nehéz döntés számomra. Hogy nézzem a nagyot akinek egy életre szóló élmény lenne mert még nem voltunk a tengernél. Vagy nézzem a férjem és a kicsit, hogy ne hagyjam őket itthon.
De hozzá teszem még egyszer a férjemet egyáltalán nem zavarja, már többször volt jó pár napra itthon a gyerekekkel. Bíztat, hogy menjünk.
De, önigazolást keresel, csak azt ismételgeted hogy a férjednek ez mennyire nagy gond.
DE komolyan te szeretnéd ha ő hagyna ott téged és utazna el külföldre nélküled? Tudnál őszintén boldog lenni? Nem fájna, akkor se ha nem mondod?
Plusz két gyereket vállaltatok, kutya kötelességetek egyformán adni mindkettőnek.
8 évesen szerintem mehetne egyedül is a nagyszülőkkel. Én ennyi idősen többször is voltam akár egy hetet tàvolt a nagyszüleimmel, bár nem külföldön, de ha magukra tudnak kint vigyázni, akkor a gyerekre is tudnak.
De ez csak az én tapasztalatom. Nem tudom, hogy volt e már a nagyszüleinèl több napot nélkületek.
Menj!
Miért fosztanád meg a nagylányodat egy tengeri nyaralástól?
Egy család vagytok, de nem vagytok összenőve, miért ne lehetnének külön programok is. Pláne a 2 gyerek teljesen más korosztály, miért kellene nekik mindig együtt lenni. És nem mellesleg a szüleiddel mész, akik szintén a családotokhoz tartoznak.
Hàt akit zavar, hogy párjának adatott egy lehetőség, hogy elutazzon pár napra az szerintem önző ès féltékeny. Nem akarom magam önfényezni, nincsenek még gyerekeink, de ha az én páromnak adatott valami lehetőség, hogy elutazzon akár külföldre is, ès én valamièrt nem tudtam vele tartani, eszembe nem jutott volna vissza tartani őt. Mindig azon voltam, hogy érezze jól magát és ő is így gondolkodik felém.
Undorodok azoktól, akik úgy gondolkoznak, hogy ha nekem nem lehet, akkor a másiknak se lehessen, mert jaj Istenem, akkor nélkülem fogja magát jól érezni…
Mentsen meg a sors ilyen pártól engem..
Hogy nézzem a nagyot akinek egy életre szóló élmény lenne mert még nem voltunk a tengernél.
- 8 évig megvolt nélküle, ezután is meglesz nélküle, ha a családjának nem telik rá, és a nagyszülei 8 évesen nem merik vállalni. Ezt mondjuk nem értem, miért tesznek ilyen felemás felajánlást, szerintem nem fair. Egyébként fizetnének minden költségeteket? Mert azért +2 fő is eszik, iszik, szórakozik, mégha egy apartmanba is mentek, ahol elfér gond nélkül mindenki, a kaja+innivaló+esetleges belépők plusz költséget jelentenek. Ezt ki állná? Így van pénzetek, hogy a család fele nyaraljon, vagy a nagyszülők nyaraltatnának titeket is az ő zsebükből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!