Mit tegyünk? A fiúnk nem akar testvért.
#49, én nem azt mondom, hogy baj, vagy van valami probléma azzal, hogy valaki nem él fényűző életet, attól függetlenül, hogy van elegendő pénze ehhez.
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy tekintve, hogy ez a lakás elég kicsi, talán előbb új helyre kellene költöznötök, mielőtt egy új gyermeket vállaltok.
Mert az nem állapot, hogy ti a férjeddel/feleségeddel majd a nappaliban. Gondolom te is tudod, hogy nappali nem egyenlő hálószoba.
Plusz, ha elkezd a kicsi járkálni, mászkálni, játszani.
Én elhiszem, hogy nektek, ez így hármótoknak jó, valószínűleg nekem is jó lenne így, meg a legtöbb normális embernek, de azért plusz egy személy, az plusz egy személy.
Az nem a gyerek, hanem a szülő vagy legvégső esetben a nagyszülő dolga.
Nagyszülőé miért? Szex közben puskával a halántékotoknál áll hogy igenis ess teherbe? Csakis a szülő dolga és kötelessége megoldani senki nyakára ne rakja a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!