Mit tegyünk? A fiúnk nem akar testvért.
Én és tesóm között 18 év van. Anya 39, apa 40 éves volt. Akkor a nővérem nagyon örült nekem, mára már nem is igazán beszélünk, egyszerűen csak ismerősök vagyunk. A szüleim makkegészségesek voltak akkor és persze anyagiak is jók voltak. 9 éves koromban anya meghalt, most apa haldoklik. Mindketten a rák miatt. Én pedig itt vagyok érettségi előtt és várom, hogy még talán a szállagavatómra el tud jönni, aztán nem tudom mi lesz.
Én senkinek sem engedném, hogy 35-32 felett szüljön. Persze hálás vagyok, hogy élhetek, de sokkal jobb lett volna a nővérem helyében lenni.
Ne tegyétek ki az ártatlan babátokat ilyesminek, inkább támogassátok a fiatokat, aztán lehet unokázni :)
vízhiány: coming soon
emberek: lEgyEn mÉg egY gYerMEKünK
Persze mi is elszórhattuk volna a pénzt, de akkor nem lenne arra lehetőség, hogy a fiunkat az egyetem után egy saját lakással indíthassuk az útjára.
És a kistesónak is ugyan úgy tudtok majd lakást venni egyetem után? Mert ha nem akkor a kicsi nemcsak a bátyját hanem titeket is gyűlölni fog.
A nagynak igaza van. Fizetitek neki a költségtérítéses képzést ha az új kölyök miatt nem ér el elég pontot és nem kerül be államira? Meg az albérletet is ha egyetemre megy? mert gondolom azt tudjátok hogy nem fog üvöltő porontyka mellett maradni, hanem elhúz az ország másik végébe.
Tehát van olyan jó fizetésetek hogy plusz havi 3-400 ezret elköltsetek a két gyerekre?
meg életszínvonal a 3 szobás panel..szakadok. Kb mint a sarki hajléktalan aki arra büszke hogy ő Budán csövel:-D
"15 évvel ezelőtt meg pont az a fiú volt a szívük vágya, akit most le se szarnának, mert ők babázni akarnak."
Szóval ha én a férjem akarunk 4 gyereket, de az első rinyál, hogy neki nem kell testvér, akkor a gyerek uralkodik az ÉN életem felett? :D Az nem gáz? Csak az a lényeg, hogy a gyerek mit akar?
Ne is haragudj, de egy 15 éves suhancról beszélünk. Ma holnap kirepül, saját lábára áll, családot alapít, saját gyerekei lesznek, SAJÁT élete.
De a szülőnek ez a hátralévő élete van már csak. Miért ne vállalhatna gyereket akkor, ha szeretne? Nekik még lehet 30 év boldogság 2 gyerekkel, de a 15 éves fiúknak még bőven lesz saját élete. Mit tesz tönkre egy másik gyerek? Néhány évet a tini éveiből? Húha nagy kaland.
Ezzel szemben a szülő meg szenvedjen csak, mert 2 gyereket akart, de egy 15 éves miatt lemondanak róla.
Harmadrészt, ember, miért tojnák le az idősebb gyereket, miért ne foglalkoznának vele továbbra is? Hagyjuk már ezt a xar dumát. 2 gyereket tán nem lehet szeretni? Ha 2-3 év van a tesók közt, akkor meg igen? Idi*ta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!