Mit tegyünk? A fiúnk nem akar testvért.
Oke, es? Nyilvanvaloan nem lesz olyan viszonyuk, mintha 2-3 ev lenne koztuk, de ettol fuggetlenul lehetnek joban majd, nem a korkulonbsegen mulik.
13 evet mar ugyis elkestetek ahhoz, hogy osszenojenek es lefoglaljak egymast, amig te mondjuk fozol otthon, akkor mar nem tokmindegy? :D
Ennel mar csak tobb lesz a korkulonbseg, kevesebb nem.
Van annyi hely, hogy megoldott legyen a külön szoba? Mert ha nincs lehet ez a baja. Ő most alapozza a jövőjét, tanul, ebben nagyon zavaró egy kicsi, ha közös a szoba. Ráadásul a bioritmusuk is tök más, és mive ő az idősebb, csak ő tudna engedni.
Ha ez nem áll fenn, akkor nem releváns a fentebbi. Akkor mas baj van. Igazából ti akartok gyereket, tiétek a döntés.
"Szerintem ha szeretnétek babát akkor rajta ;)! Mire megszületik a baba arra már 16 éves lesz a srác, 2 év és elhuz, otthagy, legalább ott lesz a kisbaba nektek."
Olyan cukik ezek a hozzászólások. Persze nyugodtan csináljatok még egy kölköt, az ami már megvan úgyis ki lehet dobni pár év múlva. Csak tudnám minek egy új, ha a réginél is csak azt várják, hogy húzzon már el.
Szerintem úgy érzi, hogy ő is be lesz vonva a gyereknevelésbe, és ő ezt nem szeretné. Ezt úgy értem, hogy rengetegen csinálják úgy, hogy ha valami dolguk van, akkor kire bízzák a gyereket? Ha elég idős a tesó, akkor sokan az ő nyakába varrják a bébiszittelést. Elhiszem, hogy egy 15 éves kamasz, aki most önállósodik, szeretne saját életet, nem szeretne bébiszittert játszani. Ilyen szempontból azért ő is érthető, de mi itt ebben nem lehetünk biztosak. Üljetek le, beszéljétek meg vele, hogy miért ellenzi.
Viszont természetesen ez a ti döntésetek, csak szeretném megjegyezni, hogy láttam már olyat, hogy a kamasznak a saját dolgairól kellett lemondania, mert akármi volt a szülők a nyakába varrták a kistesót, hogy bébiszittelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!