Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudunk tenni? Nagyon...

Mit tudunk tenni? Nagyon rosszul esik, hogy így reagált.

Figyelt kérdés
16 éves lányomnak ma mondtuk el, hogy kistesója lesz, de nagyon rosszul reagált. Eddig egyke volt. Kiabál, hogy utálja a gyerekeket, megőrül a sírástól, ő nem akar bármit foglalkozni a kicsivel, de még hallgatni sem.
2022. júl. 17. 07:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
87%
1-es tökéletesen megválaszolta.
2022. júl. 19. 21:01
 32/38 anonim ***** válasza:
15%
Kollégiumba nem tud menni?
2022. aug. 27. 18:09
 33/38 anonim ***** válasza:
92%
32-es: és akkor nem válna be az elmélete, hogy ki akarják paterolni? és rühelli meg szerencsétlen kistesót egy életre, aki semmiről nem tehet?
2022. aug. 27. 20:17
 34/38 anonim ***** válasza:
27%
azért kérdeztem mert sok csajnak a kolesz nyugisabb mint otthon. ismerősöm ment is hasonló helyzetben de aztán hazajött mikor megszerette a babát.
2022. aug. 27. 20:20
 35/38 anonim ***** válasza:
91%
#32: Tehát szerinted az a megoldás, hogy a nagylány lényegében elköltözik otthonról, miközben ő az, aki a legkevésbé tehet erről a helyzetről? Tény, hogy jelen helyzetben ő valószínűleg így járna jól, de ha konkrétan a szülő küldi koleszba, akkor az pont azt bizonyítja, hogy meg akarnak tőle szabadulni, és mostantól ő nem a család szerves része. Pont ez hiányzik egy érzékeny és (jogosan) ingerült kamasznak, tényleg...
2022. aug. 27. 20:27
 36/38 anonim ***** válasza:
12%
ha nem tudnak neki a saját szülei nyugodt életet biztosítani akkor sajnos ez van. nagyszülők vannak kérdező?
2022. aug. 27. 20:31
 37/38 anonim ***** válasza:
92%
Ha a lány írta volna a kérdést, akkor igen, nem lenne egy rossz ötlet a kolesz. De ha a szüleid 16 éves korodban azt mondták volna, hogy "menj már el itthonról, mert véletlen összehoztunk egy gyereket (akit senki nem akart, főleg nem te), és biztos így lesz a legjobb mindenkinek", akkor nem lettél volna egy hangyányit ideges? Én azok közé az egykék közé tartozok, akik mindig szerettek volna kis tesót, de ha ezzel elém álltak volna a szüleim, marha mérges lettem volna. Nem a nagylány hibája, hogy a szülei (már bocsánat, de) felelőtlen szexuális életet élnek, úgyhogy nem neki kellene átrendeznie az egész életét emiatt.
2022. aug. 27. 20:46
 38/38 anonim ***** válasza:
35%
de igen nyilván ideges lettem volna de mivel úgyis megtartja anyuci a babát így mindegy ki mit érez. a legjobb az lenne ha a megszokott életminőséget kapná a nagylány. én nem basznék felelőtlenül ha már van egy gyerekem. de ez én vagyok.
2022. aug. 27. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!