Mit tudunk tenni? Nagyon rosszul esik, hogy így reagált.
Figyelt kérdés
16 éves lányomnak ma mondtuk el, hogy kistesója lesz, de nagyon rosszul reagált. Eddig egyke volt. Kiabál, hogy utálja a gyerekeket, megőrül a sírástól, ő nem akar bármit foglalkozni a kicsivel, de még hallgatni sem.2022. júl. 17. 07:40
31/38 anonim válasza:
1-es tökéletesen megválaszolta.
33/38 anonim válasza:
32-es: és akkor nem válna be az elmélete, hogy ki akarják paterolni? és rühelli meg szerencsétlen kistesót egy életre, aki semmiről nem tehet?
34/38 anonim válasza:
azért kérdeztem mert sok csajnak a kolesz nyugisabb mint otthon. ismerősöm ment is hasonló helyzetben de aztán hazajött mikor megszerette a babát.
35/38 anonim válasza:
#32: Tehát szerinted az a megoldás, hogy a nagylány lényegében elköltözik otthonról, miközben ő az, aki a legkevésbé tehet erről a helyzetről? Tény, hogy jelen helyzetben ő valószínűleg így járna jól, de ha konkrétan a szülő küldi koleszba, akkor az pont azt bizonyítja, hogy meg akarnak tőle szabadulni, és mostantól ő nem a család szerves része. Pont ez hiányzik egy érzékeny és (jogosan) ingerült kamasznak, tényleg...
36/38 anonim válasza:
ha nem tudnak neki a saját szülei nyugodt életet biztosítani akkor sajnos ez van. nagyszülők vannak kérdező?
37/38 anonim válasza:
Ha a lány írta volna a kérdést, akkor igen, nem lenne egy rossz ötlet a kolesz. De ha a szüleid 16 éves korodban azt mondták volna, hogy "menj már el itthonról, mert véletlen összehoztunk egy gyereket (akit senki nem akart, főleg nem te), és biztos így lesz a legjobb mindenkinek", akkor nem lettél volna egy hangyányit ideges? Én azok közé az egykék közé tartozok, akik mindig szerettek volna kis tesót, de ha ezzel elém álltak volna a szüleim, marha mérges lettem volna. Nem a nagylány hibája, hogy a szülei (már bocsánat, de) felelőtlen szexuális életet élnek, úgyhogy nem neki kellene átrendeznie az egész életét emiatt.
38/38 anonim válasza:
de igen nyilván ideges lettem volna de mivel úgyis megtartja anyuci a babát így mindegy ki mit érez. a legjobb az lenne ha a megszokott életminőséget kapná a nagylány. én nem basznék felelőtlenül ha már van egy gyerekem. de ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!