Autóval mentünk, sebességkorlát azon az úton 60 és 70 között van a sebességhatár. Apám 90-nel ment és én szóltam, hogy lassítson. Lassított, de utána megsértődött, olyanokat mond, hogy nem bízok benne meg megkérdőjelezem a sokéves rutinját
Ettol fuggetlenul ne oktasd ki Apad. A kerdest is azert irad ki, hogy megkapd az ohajtott dicseretet.
2022. jún. 18. 10:01
2/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, én sem szeretem mikor beleszólnak a vezetésémbe. Nyilván be kell tartani a szabályokat, de sokszor nekem is van, hogy a megszokott utakon ahol már tudom, hogy ha esetleg egy kicsit többel megyek se lesz baj, átlépem a határt. Apukám több mint 35 éve vezet, sokkal nagyobb “hibákat” elkövet néha (kihagyott index, nem tartja be a fék tavolsagot stb) de sosem szólok rá, már van egy kialakult rutinja, ha rászólok sem fogja máshogy csinálni, már annyira hozzászokott mit hogy csinál.
2022. jún. 18. 10:12
3/12 anonim válasza:
azon az úton 60 és 70 között van a sebességhatár
Aha, csakhogy ilyen nincs. Vagy ennyi, vagy annyi.
2022. jún. 18. 10:21
4/12 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom, de azok között szokott váltakozni
2022. jún. 18. 10:26
5/12 anonim válasza:
A KRESZ szerint nyilván neked volt igazad, de apád meg sem nem vak, sem nem hülye, nagyon jól tudta, hogy mennyivel megy, és okkal ment annyival. Ha apád gyorshajt, akkor vállalja annak a lehetőségét, hogy megbssza a rendőr, ha lebukik, nem kell neked külön szólnod, hogy rosszul csinálta. Majd ha a te vezetésedbe (jogosan vagy nem) állandóan bele fog szólni valaki, akkor majd megérted, hogy hogy fel tudja kúrni az ember agyát, és ez sokkal balesetveszélyesebb. Addig el sem tudod képzelni, hogy milyen rossz is az.
„Kuka utas, vésd az észbe, ne pofázz bele a vezetésbe!”
2022. jún. 18. 11:45
6/12 anonim válasza:
Aztán megy a durrogás mikor megjön a csekk.
2022. jún. 18. 12:15
7/12 anonim válasza:
Az én szemembe ennyi történt: Apukád 90-nel ment. Te szóltál, hogy lassítson. Ezután megsértődött, mert azt gondolta, hogy te nem bízol benne, illetve megkérdőjelezed. Egyik sem hangzott el a szádból. Annyit mondtál, hogy lassítson. Ha ő ezeket még mellé gondolta és azért megsértődött, akkor konkrétan ki miatt sértődött meg? Miattad vagy amiket mellé gondolt ő maga?
2022. jún. 18. 12:19
8/12 anonim válasza:
Jól van, nagyon ügyes vagy hogy szóltál neki, a szabály az szabály. szép munkát végeztél,büszke lehetsz magadra.
ezt akartad hallani?
2022. jún. 18. 19:20
9/12 anonim válasza:
Ha te ülsz a volánnál akkor annyival mentek amennyivel Te jónak látod, mivel nem így volt így hát nem kell beleszólni.
2022. jún. 18. 22:30
10/12 anonim válasza:
Aztán, amikor jön a csekk, vagy a baleset, akkor meg megy az ajvékolás. Neked volt igazad, én sem szeretem, mikor 20-30-cal többel megyünk, mint kellene, mert bármi kiszaladhat elénk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!