Mit tudunk tenni? Nagyon rosszul esik, hogy így reagált.
Figyelt kérdés
16 éves lányomnak ma mondtuk el, hogy kistesója lesz, de nagyon rosszul reagált. Eddig egyke volt. Kiabál, hogy utálja a gyerekeket, megőrül a sírástól, ő nem akar bármit foglalkozni a kicsivel, de még hallgatni sem.2022. júl. 17. 07:40
12/38 anonim válasza:
A kérdés kísértetiesen hasonlít egy korábbira. Ott nem az anya, hanem az idősebbik lány volt a kérdező, és a 16 éves húgáról volt szó. Rengeteg kommentet kapott.
13/38 anonim válasza:
Te az anya vagy az apa vagy?
Ti ketten, a születendő kisbaba szülei vagyok a 16 éves lány szülei is, vagy esetleg féltestvére születik egyikőtök második (vagy akárhányadik, későbbi) házasságából, kapcsolatából?
Tudta, hogy szeretnétek gyereket, vagy teljesen váratlanul érte a hír?
14/38 A kérdező kommentje:
Anya vagyok, édestestvérek, de nem volt tervezett.
(A Családi kapcsolatokba nem szoktam írni, nem is tudtam, hogy volt hasonló kérdés)
2022. júl. 17. 16:08
15/38 anonim válasza:
Ha a kérdés egyáltalán valós, akkor feltehetően nem tervezett gyerekről van szó, aki majd a nagylánnyal közös háztartásban fog élni. Különben nem zavarná ennyire.
16/38 anonim válasza:
Valami nincs rendben a családban ha igy reagalt.. keves a ra irányuló figyelem, komminikacio.. kizartnak tartom h egy kiegyensulyozott csaladban igy reagal egy 16 eves... "Megorul a sirastol"?? Ez gáz
17/38 anonim válasza:
Nincs ebben semmi szokatlan. Igen, bizony, megőrül a sírástól. Elég őrjítő tud lenni, gyakran a szomszédokat is kikésziti. Persze te szereted a sajátod bömbölését hallgatni.
18/38 anonim válasza:
Nem ő vállalt gyereket, teljesen jogos ha nem akar vele foglalkozni.
19/38 anonim válasza:
Na de mibol gondolna h ez a teher rajta lenne? Normalis esetben nem a gyereknek kell a gyerekre vigyazni.. a hazimunka meg tok alap, h el kell vegezni teso ide vagy oda
20/38 anonim válasza:
A tulajdonképpeni kérdés az volt, mit tudnának tenni? #1-es megválaszolta, semmit. Én is csak ezt tudom mondani. Mindenesetre éreztetni kell vele, hogy szeretik, törődnek vele. Sajnos azonban az elkövetkező hónapokban akaratlanul is az orra alá fogják dörgölni az "új" gyereket. Vásárlás, tervezgetés, lakás átalakítása, nem beszélve anyja növekvő hasáról. Ez mind csak fokozza benne az ellenszenvet a betolakodóval szemben. Én csak egyet nem értek, miért lepte meg ennyire a szülőket a reakciója, hiszen tudniuk kellett, hogy nem szereti a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!