Apám lehet megcsalja anyámat. Mit tehetnék fiukként, hogy kiderüljön?
A családon belüli hazudozás a családra tartozik. A gyerek a család része. Aki nem így gondolja, annak nem kötelező a gyerek.
Tehát ha a gyerek megkérdezi hogy anya/apa, hova mész / miért nem érsz haza munkából időben, stb, akkor mindent bevall első alkalommal?
Szakember segítségével érdemes megoldani a helyzetet, ha mindkét fél nyitott a megoldásra.
Az ilyen kisarkított példákkal próbálják a "ne vonjuk be a gyereket" típusú érveket cáfolni, mint a "nem ér haza időben a munkából" & "gyerek megkérdi miért" stb. Ez ennél bonyolultabb.
44!
Nem engem kérdeztél ugyan, de erre tökéletes válasz a kisfiam, nem rád tartozik.
"attól, hogy a férjemet megcsaltam, a gyerekem ugyanúgy szerettem"
Én meg a másik szülőmet, aki lehet akármilyen hibás, lehetett volna vele szakítani is vagy leülni és elmondani neki ezt, nem pedig lebukni, mint egy szánalmas darab szar.
Teljesen mindegy, mennyire szeretem a másik szülőm, ha bántja azt a szülőm, akit szintén szeretek, pedig elkerülhető lett volna, azzal bánt engem is. És a szememben undorító mocskos féreg, aki jobban teszi, ha mihamarabb elhúzza az ótvaros picsáját a családunkból.
Remélem érthető voltam.
Korrekt. De akkor a gyerek is dönthet úgy, hogy a dolgai nem tartoznak az említett szülőre és nem beszél vele többet. Ez így fair.
47!
Ugyanmar, azzal szerinted nem bántja, ha azt mondja, figyelj Juli, ela akarok válni, mert tetszik a Kati?
48!
Valóban. 20 éves a történetben szereplő gyerek, azt oszt meg a szülővel, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!