Egy lottónyertes mit mondana, mit csinál, ha nem akarja, hogy kiderüljön, hogy nyert a lottón?
Sajnos csak elméleti síkon futó kérdés...
Szép ábránd, hogy nyerek a lottón, azonban eszembe jutott, hogy mit mondanék, mivel foglalkozom, ha kérdezi valaki. Értem ezalatt azt, hogy kutyás vagyok egy nagyon kutyás környéken, ahol az emberek mindenféléről beszélgetnek. De nem muszáj kutyásnak lennem nekem, vagy bármely nyertesnek. Ha szóba kerül, mit lehet felelni erre, ha van annyi pénze, hogy élete végéig nem kell dolgoznia?
Ezt azért gondolom bonyolultabb kérdésnek, mert például esetemben egy kutyás nővel jóban vagyok, beszélgetünk, én tudom az ő munkáját, sőt nagyrészt a beosztását is, mert változó, mikor jönnek le, és ő is tudja az én helyzetemet. Tehát olyan beszélgetés, ami nem teljesen idegennel történik és túlmegy azon, hogy pl: otthoni munka. Oké, de milyen otthoni munka? És nem kotnyelesen kérdi a másik, csak megszokott beszélgetés, érdeklődés a másikról.
Én nyertem az egyiken még a 2000-es évek elején.
Még mai szemmel is sok lenne, akkoriban baromi sok volt.
Feldolgozni több hét volt, mire egyáltalán felfogtam hogy ennyi pénzzel valamit kezdeni is kéne.
De volt logikám, a szerényebb utat választottam.
Senkinek nem mondtam el, egyszerűen csak felszívódtam itthonról.
Még a családom se tudta hol vagyok, nem is tartottam velük se a kapcsolatot.
10 évet éltem egy meseszép országban, majd párszor hazalátogattam mert honvágyam volt, aztán egyszer nem mentem vissza.Eladtam kinn mindenem, majd itthon vettem egy hatalmas vidéki farm vagy ranch házat,hatalmas birtokkal körülötte.
most se tudja senki kivagyok mivagyok még itt a környéken se, csak annyit tudnak hogy külföldről költöztem haza, és picit módosabb vagyok.
Bitcoin?
Van akár kripto befektető?
Bár szerintem ez kb ugyan az a kategória, mint a lottó.
Nem érdemes szerintem azt hazudni ilyenkor, hogy van vármilyen céged vagy, hogy egy adott területen szakember vagy. Pl.: hogy a Googlenél programozó, vagy tőzsdén befektető, mert ezek simán visszasülhetnek, ha mondjuk az egyikük gyereke az adott dologgal akar foglalkozni vagy ők ezzel foglalkoznak és ezzel kapcsolatban szeretnének majd beszélgetésbe elegyedni.
Szerintem mindenképpen valami olyan hazugság kell, ami nem feltételez nagy szakértelmet vagy jelenleg is működő céget.
Nagyapádnak/szüleidnek voltak befektetései, amiket megörököltél és azok hozamából élsz.
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!