Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy lottónyertes mit mondana,...

Egy lottónyertes mit mondana, mit csinál, ha nem akarja, hogy kiderüljön, hogy nyert a lottón?

Figyelt kérdés

Sajnos csak elméleti síkon futó kérdés...

Szép ábránd, hogy nyerek a lottón, azonban eszembe jutott, hogy mit mondanék, mivel foglalkozom, ha kérdezi valaki. Értem ezalatt azt, hogy kutyás vagyok egy nagyon kutyás környéken, ahol az emberek mindenféléről beszélgetnek. De nem muszáj kutyásnak lennem nekem, vagy bármely nyertesnek. Ha szóba kerül, mit lehet felelni erre, ha van annyi pénze, hogy élete végéig nem kell dolgoznia?

Ezt azért gondolom bonyolultabb kérdésnek, mert például esetemben egy kutyás nővel jóban vagyok, beszélgetünk, én tudom az ő munkáját, sőt nagyrészt a beosztását is, mert változó, mikor jönnek le, és ő is tudja az én helyzetemet. Tehát olyan beszélgetés, ami nem teljesen idegennel történik és túlmegy azon, hogy pl: otthoni munka. Oké, de milyen otthoni munka? És nem kotnyelesen kérdi a másik, csak megszokott beszélgetés, érdeklődés a másikról.

2022. jún. 11. 20:16
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%
Én 1972. évben a totón nyertem telitalálatot 1 240 285 Ft, a mai napig rajtam kívül nem tudta meg senki.
2022. júl. 13. 10:12
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
21-es, jól tetted. Ha csak egyvalaki tudja, úgyis kipofázza. Jön a rokonság pénzért, jönnek a fenyegetések, zsarolások, jönnek az ismerősök meg az idegenek, részeg ember rugdossa a kaput "addddjál pézt", kinek hiányzik ez?
2022. júl. 13. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!