Egy lottónyertes ha a faluban ad 20 ezer ft-ot minden családnak,mennyire tud az Univerzumnak kicsit is visszaadni abból,amit kapott a szerencse miatt?
Kicsit hosszabb de röviden nehéz lenne leírni.Ezután lehet lesz, aki ír, hogy tudja hol volt ez.
Pár éve nyertek az egyik hazai lottón, és kiderült hogy itteni ember nyerte meg.Eltelt egy év,végül is kiderült ki volt az, nem verte nagy dobra, de egy idő után kilehetett találni.Melóban felmondott fél év után, házát teljesen felújította,vett valami újabb autót,Skoda terepjárót.Nem költözött el, de sokan kicsit furán tekintenek rá, lehet ez miatt.Én ismerem, soha fel sem hoztam neki a témát, nem is kértem tőle.Egyszer megkérdezte akarok-e valamit kérdezni ezzel kapcsolatban.Nos ebből egy egész estés beszélgetés lett,őszinte ember.Akkor kérdezte meg egyszer és utoljára hogy szükségem lenne-e valamennyire.Mondtam hogy köszönöm, de nem.Ezzel zártuk is a témát.
Tavaly karácsony előtt, nagyon fura dolog történt itt.Reggel kimentem a postaládámat megnézni, és egy műanyagzacskóba csomagolt 20 ezres volt.nagyot néztem, azt hittem átverés, vagy kandikamera.
Aznap minden falusi a postaládában ugyanezt találta.Semmi papír hozzá, csak becsomagolva ott volt.
Aki írt ilyen paranormális dolgokhoz, attól kérdezném, hogy aki ilyet csinál a közösséggel, az valamit vissza akar adni?Tudja hogy neki is adni kell amiért kapott?
Pár száz fős falu,kicsi,szóval nem hiszem hogy este ezt sokáig rakosgatta, aki tette.
Mindenki az ismerősömre gondolt, de ő nem jelezte hogy ő volt, mások meg nem firtatták ezt az egészet.
Azóta azt vettem észre, már nem foglalkoznak ezzel annyit, hogy valaki nyert itt, mert úgy érzik, egy kicsit visszakaptak belőle.
Aki ezt cselekedte, az valami univerzális törvény miatt csinálta?
Ez elég érdekes dolog, de nem ezotéria, hanem emberi tulajdonságok.
Ugyanis az összes többi állatnál az van, hogy ha valaki nyert valamit, az az övé. Lehet kérni tőle, és akkor vagy ad, vagy nem.
Az ember más. Végeztek ilyen felméréseket, és kiderült: előfordulhat olyan is, hogy CSAK AKKOR elégedettek, ha legalább a HARMADÁT szétosztja a nyereménynek.
Lehet, hogy ez emelte ki az embert az állatvilágból.
"az Univerzumnak kicsit is visszaadni abból,amit kapott a szerencse miatt"
Ha az Univerzumtól kapta szerencséjét, akkor rossz helyre adta "vissza" egy részét.
"Feldobta" az emberek karácsonyát, hiszen nyereménye miatt nem tartozik senkinek, még annak sem, akitől kölcsön kérte az összeget, hogy lottózhasson.
Ha egy lottónyereményes adna mindenkinek a faluban, akkor a háromnegyedük elkezdene vég nélkül lejmolni, a többiek pedig
anyáznának hogy csak ennyit adott
kibeszélnék őt, hogy de jól megy az uraságnak
elmondanák mindenkinek, hogy itt valaki pénzt osztogat
betörnének hozzá és megkéselnék, hátha rejteget otthon készpénzt
Az univerzum meg nem tudná, mi van, mert csak az emberek tulajdonítanak a pénznek értéket, valós értéke sosem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!