Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy lottónyertes mit mondana,...

Egy lottónyertes mit mondana, mit csinál, ha nem akarja, hogy kiderüljön, hogy nyert a lottón?

Figyelt kérdés

Sajnos csak elméleti síkon futó kérdés...

Szép ábránd, hogy nyerek a lottón, azonban eszembe jutott, hogy mit mondanék, mivel foglalkozom, ha kérdezi valaki. Értem ezalatt azt, hogy kutyás vagyok egy nagyon kutyás környéken, ahol az emberek mindenféléről beszélgetnek. De nem muszáj kutyásnak lennem nekem, vagy bármely nyertesnek. Ha szóba kerül, mit lehet felelni erre, ha van annyi pénze, hogy élete végéig nem kell dolgoznia?

Ezt azért gondolom bonyolultabb kérdésnek, mert például esetemben egy kutyás nővel jóban vagyok, beszélgetünk, én tudom az ő munkáját, sőt nagyrészt a beosztását is, mert változó, mikor jönnek le, és ő is tudja az én helyzetemet. Tehát olyan beszélgetés, ami nem teljesen idegennel történik és túlmegy azon, hogy pl: otthoni munka. Oké, de milyen otthoni munka? És nem kotnyelesen kérdi a másik, csak megszokott beszélgetés, érdeklődés a másikról.

2022. jún. 11. 20:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Attól még, hogy rendelkezik havonta annyival, hogy megél belőle munka nélkül, nem jelent feltétlenül gazdagságot.

2022. jún. 11. 22:19
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy a tökéletes ürügy, hogy home officeban, remote szoftverfejelsztő ként dolgozol.

Tehát lazán elhihető, hogy havi 1-2 millót haza viszel, főleg ha azt mondod, hogy egy külföldi cégnek dolgozol és néha kirepülsz Angliába 1-2 hétre a csapatodat élőben meglátogatni.

Meg az is hihető, hogy bármikor eltudod hagyni a lakásod és nem vagy hozzákövetne a 9-től 5-ig tartó munkához.

Csak nehogy az akivel beszélgetsz is IT területen legyen vagy csak érdeklődjön milyen, mert akkor hamar elvérzel.

2022. jún. 11. 22:23
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Politikai elemzéseket írsz.
2022. jún. 11. 22:33
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Mármint belső használatra, hivatalos helyekre, nem újságba.
2022. jún. 11. 22:34
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem folyat az ember luxus életét akkor lehet mondani valami egyszerűbb munkát is. Ház autó meg hitelből lett ha esetleg kérdezik. Szerintem én ezt nem bonyolitanám túl. Ha luxus életét akar akkor még költözz hogy ne lássák. Ez esetben is be lehet mondani egy egyszerű munkát hisz nem látnak nem tudnak semmit. Max ha haza látogatsz kérdezik.
2022. jún. 11. 22:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is valamilyen home office állást mondanék, de olyat, amihez értek is.

Én közgazdászként végeztem marketing szakon, szóval simán azt mondanám, hogy itthonról, cégeknek csinálok online marketinget. :)

2022. jún. 11. 22:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is gondolkoztam már ezen. Eleve nem kezdenék el túl nagy lábon élni, szóval aki szembe jönne velem, nem látna az egészből semmit.

Ha kérdeznék, hogy mit dolgozok vagy hogy állok, azt mondanám, hogy régebben csináltam egy jó befektetést, ami akkor nem tűnt nagynak, de mégis bejött pár év alatt, viszont nem szeretnék róla beszélni. Vagy azt mondanám, hogy még az elején mázlim volt és jó kriptóba fektettem.

2022. jún. 12. 00:59
 18/22 anonim ***** válasza:
21%
Ha te még hírből sem ismered azokat a területeket, amikben most kiemelkedő haszont lehet elérni, vagy egyéb módon nagy összeghez jutni, akkor igazából mindegy mit mondasz, annyira burokban élsz, hogy nem fogod tudni titkolni
2022. jún. 12. 09:58
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám, az addigi pozíciómban dolgozok és ha megkérdeznék, akkor hogy futja erre meg arra, azt hazudnám, hogy egy elhunyt rokontól örököltem. Nem merném azt kamuzni, hogy pl. IT szektorban dolgozom, meg ilyesmik, mert amilyen szerencsétlen vagyok, tuti egy olyan embernek mondanám ezt, aki maga is ebben dolgozik és ott elkezdene szakmai dolgokról beszélgetni, én meg csak pislognék, mint hal a szatyorban :DD
2022. jún. 12. 13:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha én nyernék nem igazán látná senki mivel nincsenek luxus igényeim és utazni se nagyon szeretek. Egy újépítésű lakást mondjuk vennék, ha ott érdeklődne valaki akkor azt mondanám, hogy még 2012-ben vettem ~100 bitcoint ($13.5 volt a bitcoin legmagasabbja akkor) és most mikor $50.000 volt eladtam. Az konkrétan 5 millió dollár (~2 milliárd forint).
2022. júl. 5. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!