Apám lehet megcsalja anyámat. Mit tehetnék fiukként, hogy kiderüljön?
"attól, hogy a férjemet megcsaltam, a gyerekem ugyanúgy szerettem"
Bocsi de miért kellene hinni egy hazug árulónak? Az ilyen a párját is állítólag "szereti" aztán meg röhögve gázol át rajta ha az érdeke úgy kívánja. SOHA TÖBBÉ nem tudnék megbízni a szülőmben aki ezt teszi. Hazudott a családjának addig is, miért ne tenné továbbra.
Kész szerencse, hogy nem csak a félrekefélés meg a szr kapcsolatban való szenvedés létezik mint opció. :)
Miért utálnám? Teljesen tisztességes döntés válni, ha nem működik valami. A szüleim ugyan nem, de a nagyszüleim mindkét oldalon elváltak, senkinek nem jutott eszébe ezen problémázni a családban.
A megcsalásnak szerintem nincs köze ahhoz, hogy "ki miképpen szereti a gyerekét".
A szülőnek nem szabad belevonnia gyerekét a szerelmi életébe (egyik félnek se), a gyereknek pedig ilyen téren nincs szerepe. Nem kell bíróként ítélkeznie megcsaló és megcsalt közt, nem kell "egyik fél által megbízva, a másikat figyelni vagy segíteni leleplezni", nem kell "rajta keresztül üzengetni a másiknak", stb.
Ha nincs bevonva a gyerek, akkor ezek elkerülhetőek.
Erre jöhetnek az olyan vélemények, mint a "jah értem jobb akkor sunyítani és nem mondani semmit, a ki nem mondott dolgok is feszültségeket generálnak, ott vannak a levegőben, ennek feszültségét a gyerek is érzi".
A gyereket nem bevonva érdemes szakemberhez fordulni.
"A szülőnek nem szabad belevonnia gyerekét a szerelmi életébe"
Pedig ez körülbelül a gyerekvállalásnál megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!