Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy összejöttem egy 10 évvel idősebb pasival?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy reagálnak rá. Attól tartok, hogy ki fognak akadni.
2022. júl. 12. 18:39
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
20%

Én is ennyi idősen vittem haza a párom bemutatni, 10 év volt köztünk. Utálták a családban, mint a szart. Készülj fel, hogy ez lesz! Egyedül anyum viselkedett vele normálisan, utólag derült ki, hogy a tesóim a tudtom nélkül faggatták és meg is fenyegették többször! Majd persze jópofiztak, mikor ott volt..

Már nincs velünk, de jó ember volt. :'( Viszont barátnőm nem volt ennyire szerencsés. Ő le lett cserélve egy fiatalabbra, igen csúnyán váltak el, kerültek ki videók róla stb.!

2022. júl. 13. 07:48
 42/47 anonim ***** válasza:
96%

"igen csúnyán váltak el, kerültek ki videók róla stb.!"

Nem tudom milyen videók lehetnek. De ha a csaj tudtával, engedélyével készültek, akkor jó nagy hülye volt. Soha senkiben sem szabad annyira megbízni, hogy videókat készítsen rólunk. Sajnos szakítás után rengetegen visszaélnek vele. Hiába büntetendő az engedély nélküli közzététele, ez a mindenáron bosszút állni akarókat abszolút hidegen hagyja az esetek többségében.A célt elérték, tehát nevetségessé tettek, ha így, akkor így, és azzal együtt, hogy közben önmagukról is kiállították a bizonyítványt. Ideje lenne megtanulni végre, hogy nem egyezik bele az ember olyan felvételek elkészítésébe, amit később sehol nem akar nyilvánosan látni. Ha meg nem tudott róla, hogy levideózták, az még súlyosabb.

Tényleg annyi buta ember van.... Semmiféle fenntartásuk sincs, annyira vakon bíznak egy másik emberben. És hiába van előttük nem kevés tanulságos eset, naivan azt hiszi mind, hogy vele ez soha nem történik meg. Pedig simán megtörténhet, és nem akadályozható meg, ha vakon megbízik a másikban.

2022. júl. 13. 08:26
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Bocs 41-es,de a barátnőd félelmetesen ostoba volt. Nem videók készíttetésével /mások meg mindenféle erotikus képek küldésével/, kell imponálni egy hímnek. Ha valóban érdekli a nő, akkor ezek nélkül is fogja érdekelni, és simán elfogadja, ha nem kap ilyeneket. A normálisabb félének meg eszébe sincs ilyeneket kérni, ill. rá venni a másik felet. Amelyik idióta, az viszont próbálkozik ilyenekkel. Ebből lehet azonnal tudni, hogy semmi jóra nem lehet tőle számítani a jövőben. Az ilyeneket elhajtottam a pcsába mindig.
2022. júl. 13. 08:51
 44/47 anonim ***** válasza:
19%
"16 évesen én nem erőltetném még a bemutatkozást. Lehet egy fél év múlva már sehol sem lesz a pasas." Abban a pillanatban sehol sem lesz a kan ahogy a buta kiscsaj elvárásokat támaszt felé. és nem pillog rá a semmiért is áhítatosan. Ez borítékolható.
2022. júl. 13. 09:35
 45/47 anonim ***** válasza:
24%
A csávo pedofil.El nem tudom képzelni,hogy egy majdnem 30 éves mit akar egy gyerektől.
2022. júl. 13. 11:51
 46/47 anonim ***** válasza:
83%
45: tisztában kellene lenni a pedofília fogalmával.
2022. júl. 13. 12:41
 47/47 LaudeturJesusChristzs válasza:
Ha te lány vagy akkor szerintem nincs vele baj
2023. nov. 25. 16:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!