Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy összejöttem egy 10 évvel idősebb pasival?
Én is ennyi idősen vittem haza a párom bemutatni, 10 év volt köztünk. Utálták a családban, mint a szart. Készülj fel, hogy ez lesz! Egyedül anyum viselkedett vele normálisan, utólag derült ki, hogy a tesóim a tudtom nélkül faggatták és meg is fenyegették többször! Majd persze jópofiztak, mikor ott volt..
Már nincs velünk, de jó ember volt. :'( Viszont barátnőm nem volt ennyire szerencsés. Ő le lett cserélve egy fiatalabbra, igen csúnyán váltak el, kerültek ki videók róla stb.!
"igen csúnyán váltak el, kerültek ki videók róla stb.!"
Nem tudom milyen videók lehetnek. De ha a csaj tudtával, engedélyével készültek, akkor jó nagy hülye volt. Soha senkiben sem szabad annyira megbízni, hogy videókat készítsen rólunk. Sajnos szakítás után rengetegen visszaélnek vele. Hiába büntetendő az engedély nélküli közzététele, ez a mindenáron bosszút állni akarókat abszolút hidegen hagyja az esetek többségében.A célt elérték, tehát nevetségessé tettek, ha így, akkor így, és azzal együtt, hogy közben önmagukról is kiállították a bizonyítványt. Ideje lenne megtanulni végre, hogy nem egyezik bele az ember olyan felvételek elkészítésébe, amit később sehol nem akar nyilvánosan látni. Ha meg nem tudott róla, hogy levideózták, az még súlyosabb.
Tényleg annyi buta ember van.... Semmiféle fenntartásuk sincs, annyira vakon bíznak egy másik emberben. És hiába van előttük nem kevés tanulságos eset, naivan azt hiszi mind, hogy vele ez soha nem történik meg. Pedig simán megtörténhet, és nem akadályozható meg, ha vakon megbízik a másikban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!