Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy összejöttem egy 10 évvel idősebb pasival?
Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy reagálnak rá. Attól tartok, hogy ki fognak akadni.2022. júl. 12. 18:39
31/47 anonim válasza:
És elnézést hogy nyers voltam, de ha egy ilyen korú férfi kamaszra hajt, akkor ez van mögötte.
32/47 anonim válasza:
Ami a szüleidet illeti: ha van egy csöpp eszül lepkoptatják a hapsit rólad, és joggal teszik. Nem kell még egy tizenhat évesnek sem hogy egy selejtes pali kajtasson utána. A te korodban max öt év korkülönbség ami belefér.
33/47 anonim válasza:
"Anya, apa, sajnos nem vagyok elég szép és/vagy vékony ahhoz, hogy korban hozzámillő pasit találjak magamhoz, ezért összejöttem egy tőlem 10 évvel idősebb emberrel."
34/47 anonim válasza:
Ezt inkább ne mondd el, csak 2 év múlva.
35/47 anonim válasza:
Vagy inkább dobja a defektes hapsit, és keressen normálisat helyette.
36/47 anonim válasza:
Mond nekik azt, hogy lehetne rosszabb is:
37/47 anonim válasza:
Szerintem nem vészes különbség. Mutasd be a szüleidnek. Ha szimpi lesz nekik a srác, a korával sem lesz bajuk.
38/47 anonim válasza:
#utolsó vagyok
Anyum 15 volt amikor megismerte az akkor 29 éves apámat. Azóta is boldog házasok.
34N
39/47 anonim válasza:
Nem lehetne, hogy bunkózás helyett a KÉRDÉSRE válaszoljatok?
Az volt a kérdés, hogy mondja el a szüleinek, erre csak próbáljátok lebeszélni, nem is ismeritek sem őt, sem a pasit. Lehet ez a kiscsaj 16 évesen érettebb, mint itt sokan, akik idősebbek nála.
Kérdező, hát, ezt lassan adagold be, és mindenképp mutasd be a pasidat, ne titkolózz. Igenis számít a véleményük, amennyiben nem lehúzó, mérgező szülőkről van szó.
40/47 anonim válasza:
16 évesen én nem erőltetném még a bemutatkozást. Lehet egy fél év múlva már sehol sem lesz a pasas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!