Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy összejöttem egy 10 évvel idősebb pasival?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy reagálnak rá. Attól tartok, hogy ki fognak akadni.
2022. júl. 12. 18:39
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
79%
"Anyu, összejöttem azzal a helyes hentesfiúval a CBA-ból!"
2022. júl. 12. 19:15
 12/47 anonim ***** válasza:
92%
10: Te sem jártál még szórakozóhelyekre sose ugye? 15-16 és 40 között kb minden korosztály emgtalálható a legtöbb helyen....
2022. júl. 12. 19:17
 13/47 anonim ***** válasza:
66%
12 jobb helyekre nem engednek be 18 alatt. Mikor percenként kell literszámra kiszolgálni piával a vendégeket a félhomályban ott nem érnek rá személyit kérni a pultnál
2022. júl. 12. 19:24
 14/47 anonim ***** válasza:
60%
13# vagy az utcán pl? vagy szerinted mindenkire rá van írva az életkora? 14 felett legális minden szóval.. de nem ez a kérdés
2022. júl. 12. 19:31
 15/47 anonim ***** válasza:
83%

Ha elég nagy vagy ahhoz, hogy kufircolj egy felnőttel, akkor... de érted mit akarok mondani. De jól érzed, hogy ez nincs rendjén, nem ez a szokásos párosítás. Tehát meglepi majd a szüleidet a döntésed, sőt talán inkább a párodat fogják támadni. Ugyan nyilván ez btk szerint teljesen okés, de társadalmilag már felvet aggályokat, amivel a szüleid/rokonaid/barátaid szembesíteni fognak téged/titeket.

Ha úgy látod, hogy a pároddal összeilletek a jelenleg nagynak számító korkülönbség ellenére is, akkor ezeket a „támadásokat” le kell tudnod szerelni. Legyél figyelemmel arra, hogy amikor a korkülönbségre hivatkozva motiválnának a szakítás irányába, akkor ők valójában jót akarnak neked... csak ebbe nem gondolnak bele ilyenkor, hogy neked mi a jó... azt csak te tudod. Ha neked ez a jó, akkor nyugtasd meg őket, hogy érted, hogy féltenek, de te most így vagy boldog, stb blablabla... ügyesen megoldod szerintem 😉

2022. júl. 12. 19:31
 16/47 anonim ***** válasza:
59%
MIért lenne aggályos társadalmilag? Egész Európában türvényeslenne amúgy nem csak itthon.. a természett törvényei szerint is elfogadott lenne szóval? Azért mert pár hülye kitalálja hogy huszonéves nem járhat tizenévessel? Hát semmi közük hozzá. Nem Amerikában élünk, bár van ahol ott is 16 a korhatár.
2022. júl. 12. 19:34
 17/47 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy legális és minden, de a 26 évesnek hol az esze mikor egy tinédzserrel áll le...
2022. júl. 12. 19:40
 18/47 anonim ***** válasza:
98%
Mert egy 26 éves olyan érett manapság, mi? Sokan közülük is otthon élnek még. Annyi a különbség legfeljebb hogy dolgoznak. mint írtam egyénfüggő. VAn akinek 26 évesen már ygereke is van és házas, másnak kapcsolata se volt még és otthon él. ÉS szerintem ne úgy mutasd be hogy itt abarátom 26 éves hane mond el mit kell róla tudni. esetleg ha rákérdeznek elmondod.
2022. júl. 12. 19:56
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Szét ne szedjetek, de én 17, férjem 29 volt, mikor összejöttünk. Első komoly kapcsolatom volt két évig, nem ő dobott, én akartam utazni, elköltöztem fosuli miatt. Pár év szünet után újrakezdtük, azóta is együtt vagyunk, már gyerekünk is van. Igazából személyiségfüggő, sosem érződött köztünk a korkülönbség, ő a lelki társam. Külsőre akkor húsznak nézett ki, iszonyat szerencsés a genetikája, azóta is letagadhat egy tizest. Senki sem hiszi el, hogy 12 év van köztünk. Az első randin emlékszem beszéltünk egy számunkra kedves könyvről, amit kb senki sem olvasott, egy hullámhosszon voltunk az elejétől...a könyv dolgot azért említettem, hogy nem csak a szexualitás dominált.

Anyukám nem csinált belőle ügyet, pláne miután megismerte, nálunk ilyen előfordult már a családban, illetve hogy az asszony idősebb 8 évvel az uránál. Sehol sem okozott gondot a korkülönbség. Nyilván ez a ritkább eset, de ilyen is van. :)

2022. júl. 12. 20:03
 20/47 anonim ***** válasza:
84%
A nagyanyám is 16 volt, amikor "összejött" a 30 éves nagyapámmal. Pedig akkor még nem ismerték az akcelerációt.
2022. júl. 12. 20:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!