Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy összejöttem egy 10 évvel idősebb pasival?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy reagálnak rá. Attól tartok, hogy ki fognak akadni.
2022. júl. 12. 18:39
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
84%

Itt inkább az a kérdés, hogy a 10 évvel idősebb mint vár egy/a kapcsolattól, és tényleg akarja -e! Szex lesz, ha nem holnap, 2 hónap, 1 év múlva, és nagyon nem csak éjszakai program, mint tudjuk, a szomszéd Marika néni véleménye meg a kutyát nem kellene, hogy érdekeljen.

Ezt leginkább a férfinek kell akarni, és megalkudni azzal, hogy mivel gyerekkel kezdett nagyon nem ő diktál. Egy 16 éves nem tehet meg akármit, és ez így van jól, ha normális, akkor igyekszik a szülők bizalmát elnyerni, hosszú távon ez az érdeke. Ez jó szűrő a lánynak is, aki erre nem törekszik, az csak dugni akar.

2022. júl. 12. 20:35
 22/47 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom kinek mi köze van hozzá, hogy egy lány kivel van. Szerintem azzal van, aki mellett jól érzi magát. Ha bántja az illető, akkor úgy is ott hagyja a francba. Másrészről meg ma beszélgettem játék alatt discordon két kis 15 éves pötcsel, és arról beszélgetek, hogyan segítsen az egyik a másiknak egy 14 éves kis csajnál, hogy megbaszhassa. Szóval hanyagoljuk már azt, hogy egy felnőtt akar csak baszni témát.
2022. júl. 12. 20:37
 23/47 anonim ***** válasza:
73%
Ja és mellesleg akinek segíteni akar az egyik srác, nem is ismeri a lányt egyáltalán még. Alig beszélgetnek. És már azon gondolkodik hogy baszhatná meg. Előző voltam.
2022. júl. 12. 20:38
 24/47 anonim ***** válasza:
68%
"aki erre nem törekszik, az csak dugni akar." szerintem ezzel sincs gond ha ezt nyíltan közli nem hülyíti , bár ez a ritkább
2022. júl. 12. 20:38
 25/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Honnan tudod, hogy nem törekszem? Inkább úgy mondom, hogy nem törekednék, mivel még nem tudják, hogy mi is van.

2022. júl. 12. 20:43
 26/47 anonim ***** válasza:
37%
Igazából erre számítsál, hogy egy szülő se örül annak, hogy felnőtt férfi kurogatja a lányukat. Lehet most adja a szépet a jót, hogy nem arra kellesz, de fél év alatt tuti megakar majd dugni. :) Te akarsz már dugni fél év után? :)
2022. júl. 12. 20:47
 27/47 anonim ***** válasza:
67%
Hát tényleg nem örülnek majd, hogy egy bőven felnőtt a gyereküket döngeti.
2022. júl. 12. 21:02
 28/47 anonim válasza:
61%
A szuleid velemenye ne erdekeljen. A lenyeg hogy a srac komoly legyen, megbizhato. Ne akarjon hulyenek nezni manipulalni. Mindegy hany eves, mert 40 evesen is van sok eretlen ferfi aki mindig kifogasokat keres. Sosem ker bocsantot a hibaiert es a tobbi. Az ilyet kerulni kell, mindegy hany eves.
2022. júl. 12. 21:24
 29/47 A kérdező kommentje:
Mégis csak gyerek vagyok még és sajnos sok múlik a szüleimen is.
2022. júl. 12. 21:30
 30/47 anonim ***** válasza:
55%
16 évessel kezd egy harminc felé tartó faszi? Te se szellemi partnernek kellesz neki, hanem manipulálható potyapuncinak..
2022. júl. 12. 22:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!