Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy összejöttem egy 10 évvel idősebb pasival?
Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy reagálnak rá. Attól tartok, hogy ki fognak akadni.2022. júl. 12. 18:39
3/47 anonim válasza:
A korodtól is függ.
Meg a viszonyotoktól (szüleiddel).
Előbb tesztelésképp csak vesd fel, hogy szimpi.
5/47 anonim válasza:
Tíz év nem olyan vészes. Kivéve persze ha 13 vagy. Nekem simán vették, mikor 18 évesen összejöttem egy 30 évessel rosszabb reakcióra számítottam.
6/47 anonim válasza:
Amíg nem 14 és 24 vagytok addig kétlem hogy gond lesz belőle egy 20 és 30 éves belefér pl.
7/47 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
2022. júl. 12. 18:56
8/47 anonim válasza:
Határeset. Ha komolyan gondoljátok, tudtok várni.
9/47 anonim válasza:
A helyedben én is aggódnék. Anyádékban komolyan felmerülő kérdés, hogy mit akar egy gyerektől a felnőtt férfi.
Teszteljük! Gondolom beszélgettetek, hogy képzeled te és hogyan ő a kapcsolatotokat?
10/47 anonim válasza:
Hogy érted azt hogy összejöttetek? Szex meg ilyesmi? Egyáltalán hol futnak össze a 26 évesek a gyereklányokkal?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!