Hogy verjem ki a fejemből szüleim rossz gondolkodásmódját?
Figyelt kérdés
Egész életemben azt akarták, hogy kitűnő legyek, tanuljak, tanuljak.
Most van egy cégem és nagyon sikeres vagyok benne. Ennek ellenére még mindig tanulnék, pedig full felesleges lenne.
hogy verjem ki a fejemből ezt a "tanuljak" dolgot?
2022. jún. 24. 10:52
21/45 anonim válasza:
talunj egy programozasi nyelvet. teljesen ingyen lehet youtubeon tanulni, udemyn is neha vannak ingyenes kepzesek, freecodecamp, aztan ha mar tudsz valamennyit, lehet challengeket csinalni ingyen hackerranken vagy codewarson
22/45 anonim válasza:
A vállalkozáshoz, üzleti élethez végtelen a szakirodalom. Biztos tudnál fejlődni.
23/45 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy van az a pénzmennyiség amikor már semmit se csináls egésznap
2022. jún. 24. 12:28
24/45 anonim válasza:
Hát inkább az jön le,hogy kényszeres vagy. Nem akarsz tanulni, hanem kényszert érzel rá.Kezeltesd magad. Tanulj meg lazítani és ÉLNI.
25/45 anonim válasza:
akkor adakozz. priviben kuldom a bankszamlaszamomat ;)
26/45 anonim válasza:
Egyébként dicsekedni és nyavajogni jöttél ide? Mert jó tanácsokat kaptál, de mintha semmi nem lenne jó neked..
27/45 anonim válasza:
Egyértelműen kamukérdés, ne etessétek a trollt. Egy cégvezetőnek nincs arra ideje hogy egész nap a gyakorikérdéseken lógjon. :D
28/45 A kérdező kommentje:
csak kicsit nyavajgok, mondtam, hogy egy személyiségfejlesztő képzés tényleg jól jönne.
2022. jún. 24. 12:37
29/45 anonim válasza:
23: itt kezd komolytalanná válni a sztori...
30/45 anonim válasza:
#27: pontosan.
Már ebéd előtt is írtam, hogy erős a kamugyanú...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!