Hogy verjem ki a fejemből szüleim rossz gondolkodásmódját?
Egész életemben azt akarták, hogy kitűnő legyek, tanuljak, tanuljak.
Most van egy cégem és nagyon sikeres vagyok benne. Ennek ellenére még mindig tanulnék, pedig full felesleges lenne.
hogy verjem ki a fejemből ezt a "tanuljak" dolgot?
TANULJ!
Ez a lehetö legjobb elfoglaltság a világon, okosabb leszel, nyitottabb mindenre, és az agyad is tréningben marad, kevesebb eséllyel leszel demnes öreg korodban.
Ha mást nem, nyelveket, az kifejezetten érdekes, hasznos, a hozzá kapcsolaódó kulturákkal együtt és soha nem érsz a végére, másik, még ismeretlen nyelv mindig van még, akármeddig tudsz újakat tanulni!
Ahogy régebben mondták, amit megtanultál, azt soha senki nem veheti el töled, az örökre a tiéd!
Ha tényleg céged lenne és NAGYON sikeres lennél nem jönnél gyakorira sírni a szüleid miatt. Ez az egyik.
A másik, hogy eleve akinek cége van, annak FOLYAMATOSAN tanulnia KELL, mert versenyhelyzet van és az innováció tekintetében óriási lemaradást fog produkálni nagyon rövid idő alatt, ha nem tanul és nem halad semerre!
Hogy lenne már felesleges a tanulás? Nem sokáig maradsz sikeres cégvezetőként, ha nem tanulsz.
Egyébként jó ilyet látni, engem is ugyanúgy terrorizáltak a szüleim, nekem is mindig tanulni kellett, kitűnőnek kellett lennem, nekem is van cégem, de egy lúzer nyomorék vagyok. Legalább másnak sikerült, nem hiába szenvedtél...
5
látom te megmaradtál azon a szinten, hogy ha valaki sikeres az akkor is a szüleinél lakik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!