Egy eve onallosodott fiatal felnőttként mennyire korrekt kérni pénzt a szülőktől?
szerencsére a szüleim tudnak adni, de nincs pofám, azonban sürgősen kéne 100 ezer forint es nem tudom mihez kezdjek. nem akarok 25%os uzsora cofidis kölcsönt felvenni, szüleimet meg már jó lenne kihagyni mar. jövő hónaptól új meló tobb pénz, de teljesen le vagyok égve. sok a kiadás, én nem gazdálkodtam jól...
mit tennétek?
"már jó lenne kihagyni mar"
Hogy menő önálló felnőtt lehess?
Ennek alapján a bank is ciki.
köszi mindenkinek a válaszokat pro és kontra.
utolsónak pedig: nem találtam helyesirasi hibat a szovegben, mégcsak elgepelest sem, amit a hozzád hasonló felmuvelt szarhaziak hibanak titulalnak, uh nyugodtan kihivhatsz egy helyesirasi leszamolasra, nagyfiu:)
#23: Nem terveztem beleszólni, de túl nagy a "szád".
Helyesírásilag már ott elbuktál, hogy mondatot nagy kezdőbetűvel kezdünk. A legalapvetőbb hiba, szóval ne legyen akkora az arcod.
Arról nem beszélve, hogy nem használod az ékezetes betűket sem, ami egész egyszerűen igénytelen. Ha annyira büszke vagy a helyesírásodra, akkor használd normálisan a magyar nyelvet.
Nem, nem kifogás, hogy telefonról írsz, ugyanis azon is lehet rendesen/helyesen írni, csak van aki egyszerűen lusta ehhez vagy simán csak tényleg nem tud helyesen írni, és ez jó kifogásnak tűnhet.
nekem nagy a szám? nem annak nagy a szája, aki ismeretlenül kioktat másokat, ráadásul nem a temahoz fuzodo temaban?
egyébként meg de, kifogas a telefonrol iras, es szinten kifogas az is, hogy egy nevtelen netes forumon vagyunk. itt lehet kisbetűvel kezdeni a mondatot, lehet ekezetet elhagyni es elgepelni szavakat, mert ez nem egy rohadt disszertacio.
mindenfele kritikat elfogadok a kerdesemet illetoen, de ez nevetséges
Az a baj, hogy ez NEM biztos, hogy egyszeri eset, mert nem tudsz gazdálkodni a pénzzel.
Ismerősöm is kér 30 rongyot. Oké, adok, mert mégiscsak rokon.
Következő hónapban megint "megcsúszott", 40-nel.
Akkor még adtam, utána már nem. Tanulja meg beosztani, amije van, ne mástól kéregessen.
100 ezer pedig bszki, az egyhavi lakbér vagy 2 havi rezsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!