Fiatal felnőttként hogyan élted meg a külföldre költözést?
Egyrészt használd ki minél jobban az ott töltött idődet. Ismerkedj, járj társaságba, fedezd fel a környezetedet, amennyire az időd és a lehetőséged engedi. Ez azért is jó, mert annál kevésbé azon jár az agyad, hogy sajnáld magad a távolság meg a szüleid hiánya miatt, másrészt meg később bánnád, ha inkább begubózva töltötted volna ezt az időszakot ahelyett, hogy megéld. Hidd el, ha elég dolgod lesz, és elég programot szervezel magadnak, alig lesz időd a hiányzó dolgokat agyalni.
Másrészt rendszeresítsetek időpontokat a kommunikációra. Az időeltolódás miatt ez amúgy is átgondolást igényel, de én pl úgy kommunikáltam, hogy naponta-kétnaponta e-mailt/üzenetet váltottunk, hetente egyszer pedig videochateltünk. Ha megvan a rendszeresség, könnyebben átvészelhető szerintem, meg van is mit várni, mire az idő letelik, pedig lesz mit mesélni is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!