Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy eve onallosodott fiatal...

Egy eve onallosodott fiatal felnőttként mennyire korrekt kérni pénzt a szülőktől?

Figyelt kérdés

szerencsére a szüleim tudnak adni, de nincs pofám, azonban sürgősen kéne 100 ezer forint es nem tudom mihez kezdjek. nem akarok 25%os uzsora cofidis kölcsönt felvenni, szüleimet meg már jó lenne kihagyni mar. jövő hónaptól új meló tobb pénz, de teljesen le vagyok égve. sok a kiadás, én nem gazdálkodtam jól...

mit tennétek?

2022. jún. 15. 13:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék anyud vagy apud, gondolkodás nélkül adnék neked. Gyerekem vagy, aki rossz helyzetbe került a legtermészetesebb dolog lenne, hogy segítek. Azt sem várnám el hogy visszafizesd.
2022. jún. 15. 14:37
 12/30 anonim ***** válasza:
27%
Kérdés, hogy hogyan tapsoltad el a pénzed, elmentél wellnessezni a rezsipénzből, vagy befektettél és vesztettél, vagy mi történt.
2022. jún. 15. 14:46
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ha Neked is lesz gyereked lesz, aki egyszer(!) megszorul és majd kér tőled pénzt, Te is szívesen fogod támogatni.
2022. jún. 15. 14:51
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
elobb a szuleidhez menj, mint a bankhoz
2022. jún. 15. 15:07
 15/30 anonim ***** válasza:
17%

Annyira bírom a fajtád.

Elmentek játszani a nagy önállót, és fröcsögtök a mamahotelesekre, miközben sokan hazajártok kajáért, lóvéért, mosatni,...

2022. jún. 15. 15:14
 16/30 anonim ***** válasza:
84%
Ha egyszeri eset, akkor nyugodtan kérj a szüleidtől. Csak éppen nem jellemző hogy a szülőktől pénzkéregetés egyszeri eset legyen.
2022. jún. 15. 15:32
 17/30 anonim ***** válasza:
11%
Nem lenne képem odaállni és kérni azzal az indokkal, hogy "nem gazdálkodtam jól."
2022. jún. 15. 15:56
 18/30 anonim ***** válasza:
4%
El kell menni ablakot mosni, míg össze nem jön a pénz, idős háztartásokba keresnek gyakran erre embert.
2022. jún. 15. 16:10
 19/30 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Szülőként nagyon szarul esne, ha a gyerek hasonló helyzetben nem hozzám jönne.

Én azt gondolom, hogy nem kell az önállóságra úgy tekinteni, mint egy vízválasztóra. Nem gazdálkodtál jól? Tudod, hogy hol csúszott el a dolog? Akkor legközelebb ügyesebben csinálod. Most meg, ha olyan a kapcsolatod a szüleiddel, fordulj bátran hozzájuk.

2022. jún. 15. 16:20
 20/30 anonim ***** válasza:
7%
100 ezer sok egy "kis" megcsúszáshoz, szerencsejáték-tartozásnak tűnik inkább.
2022. jún. 15. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!